Versetul zilei

Sunday, January 24, 2016

Vei ști că ceva s-a schimbat


Sursă imagine: gingershots.deviantart.com

Va veni o zi, în care te vei trezi dimineață, vei deschide ochii și vei ști că ceva s-a schimbat. O zi în care îi vei căuta pe oamenii dragi, pe oamenii care au promis că vor fi lângă tine, oamenii pe care i-ai numit prieteni, frați, dar ei nu vor fi acolo, vei fi singur.

Ziua va trece greu, iar tu te vei simți singur, vei fi printre străini, vei vrea să vorbești și tu cineva și nu vei avea cu cine, dar când se va lăsa seara o voce îți va șopti ceva, iar tu vei privi cerul și vei afla că Dumnezeu încă e acolo.

În ziua următoare te vei trezi cu mai multă speranță iar peste un timp vei întâlni alți oameni. La început îi vei vedea întâmplător, la școală, la servici, pe drum, apoi cu timpul îți vor deveni familiari, îți vor intra în suflet, îi vei iubi, iar ei te vor iubi pe tine, dar într-o zi vor pleca.

Dimineața te vei trezi din nou singur, vei plânge, vei fi trist, și îl vei întreba pe Dumnezeu, de ce?

Cursul vieții va continua. Vei găsi oameni cu care te vei completa și oameni cu care nu vei putea avea nimic în comun. Vei găsi oameni care te vor înțelege și oameni care te vor judeca. Vei găsi prieteni adevărați și vei fi părăsit, la finalul zilei, când se va lăsa noaptea se va auzi din nou o voce, să o ții minte cât de bine poți, căci vocea aceea, e vocea unui prieten ce nu te va părăsi niciodată iar acel prieten e Dumnezeu.

2 comments: