Versetul zilei

Monday, January 4, 2016

6 ani - Un bulgăre de lumină

Sursă imagine :www.skadate.com

În luna aceasta, ianuarie, nu știu exact ziua, blogul Un bulgăre de lumină împlinește 6 ani.  Mă tot gândeam zilele acestea că trebuie să scriu ceva, însă nu știam exact ce să scriu. Azi, pe când am intrat pe blog datorită unui comentariu mi-a venit acest gând: Nimic fără Dumnezeu!

Nu se putea potrivi mai bine!

Luna aceasta blogulețul meu împlinește 6 ani și nimic nu l-ar putea descrie mai bine decât atât: Nimic fără Dumnezeu!

Am simțit prezența Lui pe tot parcursul acestor ani în care am trăit aici, în lumea aceasta virtuală și vreau să cred că voi mai avea aniversări a blogului, că se vor mai găsi oameni care îmi vor spune că i-am ajutat și că eu voi mai avea gânduri precum acestea: Nu eu, Dumnezeu te-a ajutat.

Nu a fost mereu ușor. Uneori am primit gânduri rele și m-am supărat, am întâlnit și oameni care mi-au făcut rău, dar nu renunț. Dacă va veni o zi în care îmi va spune El să mă opresc atunci mă voi opri. Cât încă simt că mai am ceva de spus, nu mă opresc.

Vreau să le mulțumesc celor care trec pe aici, celor care oferă o fărâmă din timpul lor acestui blog, sper să merite acest timp pe care îl oferă, sper ca Dumnezeu să le atingă inima, așa cum de multe ori mi-a atins-o și mie.

La mulți ani, blogului Un bulgăre de lumină, fie ca să lumineze mereu în concordanță cu dorința lui Dumnezeu!

16 comments:

  1. Felicitari pt consecventa, pt timpul investit, pt postari! Eu am avut cel putin 7 bloguri in 6 ani. Sper sa nu mai renunt la asta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Si eu am avut mai multe bloguri...pe langa acesta ma refer, dar Un bulgare de lumina e o parte din mine, sper sa nu renunt niciodata la el. Nici tu sa nu renunti!

      Delete
  2. Dumnezeu sa te umple cu mult har, pentru a scoate mereu lucruri noi si frumoase cu care sa ne incalzesti sufletul. La multi ani blogului tau! Are 6 ani, deci este numai bun de dat la scoala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Multumesc Simona, tu ai fost pe aici inca de la inceput, m-ai urmarit!
      Da, asa-i, e ca un copilas.

      Delete
  3. Încă un an și blogul tău va fi desăvârșit, pentru că 7 e cifra perfectă. :)
    La mulți ani blogului și multă inspirație divină să ai!

    ReplyDelete
  4. La multi ani blogului tau si La multi ani frumosi tie!!! Liuba x

    ReplyDelete
  5. La mulţi ani ţie şi blogului tău!
    Te urmăresc de ceva vreme, nu ştiu exact de când, dar îmi place cum scrii pentru că se vede că pui suflet. De fapt se simte. Şi asta, cred eu, e un motiv în plus să continui :)
    Mult spor la scris şi în tot ce îţi propui!
    Să ne citim cu bine şi anul acesta! :)

    ReplyDelete
  6. Ce coincidență, și blogul meu tot 6 ani împlinește în această lună. Multă sănătate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, coincidenta :D Multumesc! La multi ani blogului tau!

      Delete
  7. La mulți ani Lavinia. Și să știi că tu prin blogul tău ești o lumină și o speranță pentru cei care ajung aici :) Felicitări pentru ceea ce faci. Este extrem de important ce faci pentru că faci pentru ceilalți!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Multumesc frumos pentru gandurile frumoase pe care mi le-ai lasat, asa si sper sa fie cum zici tu :)

      Delete
  8. La multi ani si la cat mai multe postari minunate! ma bucur mult ca am descoperit blogul tau, sau el pe mine! :P cu drag, Ioana

    ReplyDelete