Versetul zilei

Thursday, November 25, 2010

Esti unic/ unica! :)

Sunt unica, esti unic!
Da, suntem speciali, suntem una dintre minunile lui Dumnezeu! El ne-a facut, pe mine si pe tine, ne-a facut unici.Eu zambesc diferit, tu zambesti diferit, eu cant diferit, tu canti diferit.Tu ai un fel aparte de a face lucrurile, tu ai un mod special de a zambi,tu ai ceva ce te face sa fii mai frumos/frumoasa.
Tu esti minunea Lui!Fa-L mandru pe Tatal tau, Dumnezeu, multumeste-i in fiecare zi pentru ca ti-a dat sanatate, si te-a facut o persoana atat de minunata!
Tu esti frumoasa/frumos dar nu doar pe dinafara ci si pe dinauntru, acolo esti intra-devar frumoasa/frumos. Tu ai un fel diferit de a vorbi, de a face totul intr-un stil propriu. 
Tu esti unic!
 Nimeni nu e la fel ca tine,tu ai ceva aparte dar sa nu uiti ca asta nu iti da dreptul sa te crezi mai presus de altii.
Zambeste azi, pentru ca Dumnezeu te-a facut unic!

Dedic aceste cuvinte prietenei mele Ana, si totodata tuturor celor ce se simt descurajati de ei insisi si de asemenea celor ce au intrat pe blogul meu, o seara placuta in continuare va doresc!:)
P.S : Dumnezeu te iubeste!

6 comments:

  1. ai scris foarte frumos, fiecare e unic/a in felul lui/ei dar, EL ne iubeste asa cum suntem

    ReplyDelete
  2. Suntem diferiti si tocmai acest lucru e frumos! :)

    ReplyDelete
  3. Fiecare cu calitatile si defectele lui,oricine are ceva special,numai al lui,nu avem cum sa fim toti la fel.Frumos ce ai scris.O seara minunata:)

    ReplyDelete
  4. foarte frumos scris:* Cu totii suntem unici, nu poti intalnii pe doi oameni identici. Poate la asemanare (gemenii:D), dar pe dinauntru, sunt cu totul alte persoane. :)

    ReplyDelete
  5. Cuvintele tale au fost ca niste mere de aur, multumesc :)

    ReplyDelete
  6. cu placere ery:) , ma bucur ca te-au ajutat.

    ReplyDelete