Versetul zilei

Sunday, February 6, 2011

Dumnezeu o iubeste pe Lavi! :)

Si din nou nu stiu cu ce sa incep, am multe ganduri dar putine idei, si se zbat parca toate si fac intrecere sa vada care din ele aterizeaza pe aceasta pagina si care nu, eu as prefera insa sa le aleg, dar nu e timp, mai sunt inca multe de facut deci am sa incep.
S-a intamplat azi dimineata ca o simpla fetita sa imi atraga atentia prin niste cuvinte la fel de simple dar foarte importante, niste cuvinte poate de mult uitate de mine si aruncate undeva acolo pe un raft invechit in camaruta cu ganduri.
Pe prima pagina a Bibliei mele, am lipit un sir de hartie colorata pe care am scris asa : "Dumnezeu o iubeste pe Lavi :) " insa in ultima vreme m-am temut parca sa deschid aceasta carte, nici macar eu nu stiu de ce.Am deschis-o eventual in treacat, am citit in graba 2 versete acolo si gata, s-a terminat cu lectura pe ziua de astazi, of iar ma lungesc:D , deci sa revenim, in aceasta dimineata, la biserica, pe banca de langa mine statea acea fetita, si mi-a cerut Biblia, vrand sa se uita prin ea, si la un moment dat o vad ca se intoarce spre mine zambind si imi sopteste la ureche : " Dumnezeu o iubeste pe Lavi!" am ramas placut surprinsa, stiam foarte bine de unde stie aceste cuvinte, stiam ca erau scrise acolo, dar parca nu le mai simteam, si am realizat acum ca nu cuvintele erau de vina ci eu pentru ca ma departasem din nou de El, si din nou l-am lasat afara in ploaie ca un strain, iar acum am decis sa il primesc inapoi, vreau Doamne Isuse, sa iti deschid din nou usa inimii mele si sa nu te mai las niciodata sa pleci! 

P.S. Mi-a venit o idee acuma pe moment,  puteti completa fraza aceasta :  " Dumnezeu o iubeste pe.........  \ Dumnezeu il iubeste pe ...........   " desigur, cine vrea, nu oblig pe nimeni, dar El va iubeste pe toti!

16 comments:

  1. Frumoasa este marturia dar si felul cum Dumnezeu cerceteaza pe copiii Lui.

    Iti raspund aici la intrebarea ta de pe blogul meu:
    asa este, am pus filmuletul dar e cu totul intr-un alt context, iar in cel actual se potriveste tocmai ;)

    ReplyDelete
  2. ce pot sa spun, e frumoasa veverita:)))

    ReplyDelete
  3. Deci sunt un Fat Frumos? =))

    Am mai multe bloguri: asta principal, unul pentru documentare, pentru ca am vazut ca cel principale e foarte incarcat deja, unul exclusiv doar de studiu biblic si unul a fost doar sa incerc anumite teme de sablon ca nu cumva sa imi stric blogul principal :D

    ReplyDelete
  4. eu credeam ca fat frumos se transforma din broscoi in print, nu din veverita :D
    :))

    ReplyDelete
  5. Foarte tare =)) Ma bucur ca esti vesela ;)

    Nu stiu daca ai observat, dar veverita asta e foarte stangaci, desi are porniri "ingineresti" e un animalut foarte calculat, asa de calculat ca a cazut in prapastie cand a vrut sa ajunga la trofeu. Cam ceva asemanator cu mine =))
    Slava Domnului ca am ajuns la marginea prapastiei, dar inca nu am cazut in ea. Ai terminat commentul tau atat de potrivit:
    "El e mereu cu tine! "

    Voi posta in seara asta o cantare, care m-a ridicat din starea mea si imi raspunde intrebarilor si nevoi mele, iar tu ai intarit cu afirmatia ta. Multumesc frumos!
    Noapte buna fii binecuvantata!

    ReplyDelete
  6. AAA am uitat sa iti spun esentialul:
    blogul principal e chiar acela pe care esti abonata. Daca vrei sa vezi documentare gasesti banner pe blogul principal, dar nu te intereseaza prea mult, iar studiul biblic la fel, am banner pe blogul principal, celelalte le-am ascuns, ca numai incurca ;).

    ReplyDelete
  7. Noapte buna draga Lavinia. Mi-a placut acum felul cum ai povestit cu mine. Vezi ca se poate? :D Nu sunt asa pretentios :D

    ReplyDelete
  8. Cu siguranta se poate, atunci cand nu mai sunt eu asa de incapatanta ! :D noapte buna, din nou, acuma chiar plec :D

    ReplyDelete
  9. m-ai facut sa zambesc azi:).am intrat pe blog si am vazut titlul postului si intamplator ma cheama Lavi:).Aveam nevoie de acel titlul al tau:).Multumesc:*si intradevar,Dumnezeu ne iubeste pe toti:).

    ReplyDelete
  10. frumos:)...ceea ce zici tu ca simti ca nu mai ai talent la scris..nu e adevarat!!!important e ca vin din sufletul tau de copila al lui Dumnezeu:):*

    ReplyDelete
  11. Dumnezeu ne iubeste pe toti ... frumoasa intamplare!

    ReplyDelete
  12. Da! Dumnezeu o iubeste pe Lavi, Dumnezeu ma iubeste pe mine, Dumnezeu ne iubeste pe toti.

    ReplyDelete
  13. frumos iubeste Dumnezeu pe toti :)

    ReplyDelete
  14. "LASATI COPIII SA VINA LA MINE",cu siguranta Lavinia Cel de Sus a vorbit sau i-a transmis acest mesaj acelei fetite,ca te iubeste si asa cum ai spus-o si tu El ne iubeste pe noi toti,neconditionat,fara incetare:)

    ReplyDelete