Versetul zilei

Sunday, February 13, 2011

Sunt a Ta pe veci!

Ti-am daruit intreaga mea viata, cu mana tremuranda ti-am incredintat stiloul, si te-am lasat pe Tine, Tata sa continui povestea vietii inceputa de mine.La inceput am pasit cu teama,da, imi era teama ca voi gresi ca nu voi putea lupta, dar apoi gandindu-ma ca Tu vei lupta alaturi de mine m-am mai linistit.
Este o lupta sufleteasca si este foarte grea, de cele mai multe ori cad, insa de asemenea de multe ori Tu ma ajuti sa fiu invingatoare.Am pierdut multe batalii, recunosc si asta pentru ca nu m-am increzut destul de mult in Tine, Dumnezeu, dar am insa increderea ca intr-o zi alaturi de Tine eu voi castiga razboiul, iar cel rau va fugi.Astazi fericirea mea este imensa Doamne, de astazi vreau sa ma daruiesc Tie in totalitate, sa fiu pe veci a Ta, asa ca am hotarat sa inchei un legamant cu Tine in apa botezului. Stiu ca va fi greu, si ca este un drum lung pana acolo, insa eu nu mai vreau sa pierd nici o clipa fara Tine, ci vreau sa te pun pe primul loc in viata si in inima mea.Stiu ca Tu ma vei curati de orice pacat si ma vei intari.Te iubesc, sunt pe veci a Ta, in intregime.
Tu straine ce te-ai oprit in aceasta zi aici, printre aceste randuri, te-ai gandit vreodata cata nevoie ai de El?Te-ai gandit macar o data cat de mult a suferit El pentru tine, artunci cand a murit ca astazi si tu sa ai viata? Te-ai gandit ca numai datorita Lui inima iti bate? Daca esti deja copilul Lui, si vrei sa faci acest pas ca si mine dar ti-e teama, curaj, El va fi alaturi de tine!Dumnezeu sa va cerceteze inima si sa va binecuvinteze!

18 comments:

  1. ...Intotdeauna vor fi batalii sufletesti pe care va trebuii sa le castigam,sau macar sa le tinem din frau,sa nu ne raneasca.Si cel mai bun ajutor este cel venit din partea Lui!

    ReplyDelete
  2. citeste Isaia 41.13, 10 :d iar cat despre lupta...Dumnezeu ne-a dat destula putere ca sa biruim pentru ca noi nu mai suntem lumesti ci duhovnicesti
    pentru ca oricine este nascut din Dumnezeu, biruieste lumea; si ceeia ce castiga biruinta asupra lumii, este credinta noastra.(1 Ioan 5.4)
    Domnul sa te binecuvinteze foarte frumos ai scris si asteptam sa vedem o poza cu tine in apa botezului:D:D:D:)):x

    ReplyDelete
  3. Wow Lavinia, la Soare ne puteam uita dar la tine ba… :) felicitari pentru aceste superbe randuri care sunt sigur ca au mers la inima lui Dumnezeu pentru ca… vin de acolo…:)
    Bulgarele de lumina a inceput sa straluceasca...:)

    ReplyDelete
  4. Nu suntem nimeni fără El, şi chiar dacă de multe ori se întâmplă să avem impresia că ne-a abandonat, că nu este când avem nevoie, sau când Îl strigăm... ne înşelăm, este tot timpul lângă noi, suntem noi orbi şi nu-L vedem, este tot timpul prezent, când ne este greu sau suntem fericiţi. Eu am avut foarte multe ocazii să realizez că nu sunt nimic sau nimeni fără El, şi chiar dacă am trecut prin multe până acum... totul a avut un sens, şi nimic nu este întâmplător, avem o anumită stradă de parcurs, iar fapttul că ne lasă de multe ori să trecem prin momente grele, este modul Lui de a ne pregăti pentru următoarea etapă a vieţii noastre... pentru că viaţa noastră este asa cum ne-o construim... în fiecare zi, prin acţiunile noastre... ni se dă tot ce avem nevoie, depinde de noi cât de bine ştim să ne folosim de darurile primite.

    ReplyDelete
  5. Dumnezeu nu dezamageste niciodata.
    Nu-l parasi, si nu te va parasi niciodata.

    ReplyDelete
  6. Dumnezeu ne este alaturi la bine si la greu , dar trebuie sa Il iubim si noi si sa credem in EL ca sa ne fie alaturi mereu

    ReplyDelete
  7. Buna!
    Viziteaza-ma pe http://www.pinka.info/ si daca iti place , mi-as dori sa facem schimb de linkuri.
    Astept mesaj pe adresa biancasebastiana@yahoo.com
    Titlu Viata e frumoasa!
    Multumesc,
    Cu respect,
    Bianca,

    ReplyDelete
  8. Multi dintre noi spune ca suntem ai Lui, si am vrea asta, insa ispitele sunt prea multe, si increderea totala in noi insasi ne lipseste de multe ori.

    ReplyDelete
  9. DUmnezeu vrea ca noua sa ne fie bine ,nu sa ne sacrificam . Daca pierdem batalii nu inseamna ca am pierdut razboiul .

    ReplyDelete
  10. sublim,din ce in ce mai sublim.!:x

    ReplyDelete
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    ReplyDelete
  12. Te felicit si ma bucur pentru pasul ce l-ai facut acum.Eu am facut acest pas cu aproape 30 de ani in urma si nu am regretat ci din contra, am simtit protectia Lui de Tata pana in cele mai mici amanunte. El nu te va dezamagi niciodata!
    Te pup scumpa mea Lavi! Fii binecuvantata!

    ReplyDelete