Versetul zilei

Tuesday, February 24, 2015

Viața noastră este ca un chibrit



Sursă imagine:www.crime.md

Câteodată ni se pare că viața noastră prea puțin contează. Când privim în jur și vedem ce poate face unul și ce poate face altul ne spunem că noi nu avem atât de mult talent, că noi suntem mai obișnuiți. Când ne uităm la viețile noastre ni se pare că sunt atât de simple și de monotone, ce putem să oferim noi lumii și celor din jur? Ce-i putem oferi noi lui Dumnezeu?

Gândim greșit.
Un chibrit, are o flacără mică, dacă o ții la lumină ți se va părea nesemnificativă dar dacă te duci într-o cameră unde este întuneric acel chibrit va lumina.
Viața noastră este ca un chibrit. Fiecare dintre noi are rolul de a lumina, împreună alcătuim lumina supremă. Asta vrea Dumnezeu de la noi, să nu ne mai gândim că valorăm puțin, că ceea ce facem noi nu contează. Dacă chibritul nostru se stinge se va pierde o lumină.
Poată că lumina noastră nu ajunge să lumineze întreaga cameră, dar este de ajuns să lumineze în vecinătate, tocmai de aceea suntem mai mulți, pentru că singuri suntem mici, dar împreună suntem mari.
Să vă mai spun ceva...chibritul nu este niciodată singur, lângă el stă cutia din care a ieșit, și aceea cutie este Dumnezeu care are grijă să fim mereu aprinși.

Nu spuneți că viața voastră este simplă și neînsemnată, ea valoreaza mult pentru Dumnezeu, atât de mult încât Iisus a murit pentru noi.
Nu spuneți că ceea ce faceți voi nu contează, contează deoarece luminează în vecinătate și așa ne sprijinim unii pe alții.
Nu spuneți că nu sunteți talentați și că nu aveți ce oferi, sunteți!

P.S. Am uitat să vă spun că chibritul nu are o viață prea lungă, chibritul este doar în trecere. Rolul lui este de a lumina, când se sfărâmă se duce într-un alt loc. La fel și noi, avem o viață scurtă, suntem pe acest pământ doar în trecere să nu uităm că Tatăl din ceruri ne așteaptă aceasă!

4 comments:

  1. Frumoase gânduri!
    Mulțumesc de vizită și semnul lăsat!
    Seara frumoasă îți doresc!
    Te îmbrățișez!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc!
      Cu placere, o seara frumoasa iti doresc si eu! >:D<

      Delete
  2. tatal din ceruri.... nu stiu ce sa zic sunt "N" motive sa nu cred....iar faza cu trecerea pe pamant..da asta o cred :) ..ajungi..stai o perioada dupa care pleci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce ciudat...eu am N motive sa cred. Ce zici, mi le impartasesti pe ale tale si ti le zic si eu pe ale mele?

      :)

      Delete