Versetul zilei

Monday, February 2, 2015

O relație personală cu Dumnezeu

Sursă imagine: cr.e-rusu.ro

Toți îl cunoaștem pe Dumnezeu, pentru că dacă n-am crede că o facem nu ne-am mai permite să îl înjurăm, să îi negăm existența sau să îi cerem răspundere, etc. Toți credem în Dumnezeu, unii mai mult, alții mai puțin, nu e rău nu?
Dar câți dintre noi au o relație personală cu Dumnezeu?

Nu cred că v-am spus-o până acum, de altfel nu cred nici că voi nu ați ști asta, dar nu este de ajuns să credeți în Dumnezeu și atât, ci trebuie să aveți o relație personală cu El.

O relație personală cu Dumnezeu înseamnă în primul rând să credeți că El există și că l-a lăsat pe Iisus să moară pe cruce pentru păcatele voastre. Un alt pas ar fi să realizați că sunteți păcătoși și că aveți nevoie de Dumnezeu să intre în inimile voastre. Totul începe în momentul în care Iisus pătrunde în inima voastră.
Câți dintre noi l-au invitat în inima lor?
Câți dintre noi i-au spus că au nevoie de El și că doresc să îl aibă mereu în viața și inima lor?

Așa de creștini ne credem pentru că știm tradiții, pentru că mergem în nu știu care zile la biserică, pentru că spunem că credem în El, dar oare contează atât de mult aceste lucruri sau contează relația personală pe care o avem cu El?

Vă rugați?
Rugăciunea este modul în care noi putem vorbi cu Dumnezeu. Primul lucru pe care îl faci când începi o relație cu cineva indiferent de ce natură este acea relație, este să comunici. Așadar, comunicați voi cu Dumnezeu?

Da, Iisus a spus să credem în El și în Tatăl care l-a trimis pe pământ, dar Iisus a mai spus și să îl urmăm.

Ai o relație personală cu Dumnezeu sau ești străin de El?

4 comments: