Versetul zilei

Saturday, May 21, 2011

Cuvinte...

"Nu sunt poet"  sunt doua persoane care mi-au spus aceste cuvinte, o fata si un baiat, si cred ca se stiu.Dar eu am stat si m-am gandit, nu este  nevoie sa fii poet ca sa spui cuvinte frumoase, ci este nevoie de iubire, si de sinceritate.Orice vine din inima ajunge la inima si este de ajuns.Uneori  niste simple  cuvinte venite din adancul sufletului pot face mai mult decat versurile unui poet.

Nici eu nu sunt poet, dar astazi as vrea sa va las niste cuvinte ce vin din suflet:
 "Viata este una singura, e un dar ce l-ai primit, nu ai dreptul sa ti-o iei singur, si nici sa i-o iei altcuiva, ai dreptul doar de a iubi, de a fi iubit, ai dreptul de a te darui celor pe care ii iubesti, ai dreptul de  a valorifica fiecare lucru bun, ai dreptul de a gasi ceva bun in fiecare suferinta.Ai dreptul de a fi fericit, pretuieste-l!"

9 comments:

  1. Frumos..pacat ca nu sunt multi aceia care gandesc la fel:)

    esti o persoana simpla, speciala...ma bucur ca mai intalnesc oameni in adevaratul sens al cuvantului !!

    ReplyDelete
  2. Peste rautatea sufletului,trecem intotdeauna mai greu decat peste o palma primita fara vina.Doar gandul ca sunt si oameni buni in preajma,ne ajuta sa trecem peste toate.
    Poezie nu inseamna doar mestesugul de a gasi cuvinte frumoase pe care sa le asternem in pagina;poezie inseamna sa visam si sa credem in visele noastre,inseamna sinceritate fata de noi insine si pretentii minime pentru un ciob de fericire...

    ReplyDelete
  3. Asa e ,nu e nevoie sa fi poet si totusi faptul ca poti spune cuvinte frumoase te face un creator de arta .

    ReplyDelete
  4. scriu. traiesc prin cuvinte. dar nu sunt un scriitor

    ReplyDelete
  5. Foarte frumos spus!:] Nimeni nu e poet... exista doar persoane mai pricepute si mai putin pricepute. Dar lucrurile frumoase sunt aceleasi:x.

    ReplyDelete
  6. Uneori ne surprindem pe noi insine in a descrie sentimente frumoase :X
    Si da, ai dreptate, viata e una singura si trebuie sa o pretuim, asa cum e ea... cu bune si rele, nu avem dreptul sa o terminam, pentru ca atunci dovedim cat de slabi suntem si ca in loc sa infruntam lucrurile, ne ascundem de ele...

    ReplyDelete