Versetul zilei

Tuesday, October 9, 2012

Nu săruta broscoi, treci direct la prinţ!

După cum ştiţi am avut o temă intitulată Cel care mi-a cucerit inima tema aceasta fiind propusă de B.D. Ca să vă explic mai exact despre ce este vorba  B.D. a creat blogul Inimă de prinţesă, acesta fiind un blog special pentru fete şi în fiecare marţi este propusă câte o temă :) Săptămâna aceasta tema este : Nu săruta broscoi treci direct la prinţ! Cine vrea să participe poate să scrie o postare până duminică :) şi rog acele persoane să anunţe decizia lor printr-un comentariu la B.D.

Tot mai mulţi tineri în ziua de azi se îndrăgostesc de cine nu trebuie.Fie că îi atrage aspectul fizic sau anumite detalii la "cei aleşi" ajung să sufere  şi în mod special fetele care sunt mai sensibile şi pun mai mult suflet.Unora li se pare că este la modă să aibă un partener, sau există persoane care au senzaţia că dacă prietenii au pe cineva trebuie să aibă şi ei.De asemenea unii stau cu cineva din plictiseală sau pur şi simplu că aşa au ei chef. Să vă vorbesc acuma despre aşteptarea persoanei iubite? Păi mi-aţi spune că sunt de pe vrema lui ceaşcă sau mai ştiu eu a cui. Că m-am ţăcănit la cap! Păi da vorba aia suntem tineri, ne distrăm şi noi, sau avem o viaţă trebuie să o trăim.
Dacă a ieşi cu cineva care îţi rupe inima în bucăţi pe la vârste fragede înseamnă distracţie?!
Tinerii uită ce este dragostea şi ce înseamnă cu adevărat să fii îndrăgostit, dacă ai fluturaşi în stomac sau arzi de nerăbdare să îl săruţi nu e dragoste. Şi dacă vrei să fii cu cineva doar pentru că aşa ai tu chef sau pentru că toţi ceilalţi au pe cineva nu rezolvi nimic. Sunt fete care au impresia că dacă vor fi cu un băiat vor fi considerate frumoase.Greşit! Te vei simţi la fel şi după ce vei fi cu el. 

Într-o lume în care relaţiile de durată şi sufletul pereche par să nu existe şi să fie demodate pot eu să vin şi să vă spun, păstraţi-vă pentru persoana care vă merită? Pentru prinţul/prinţesa voastră? De putut pot, dar are rost? Mă va asculta cineva? Probabil că nu.
Dar vreau totuşi să vă spun ceva din propria mea exprienţă. În lumea asta sunt mulţi broscoi şi multe broscuţe iar ei ies mereu în evidenţă , prinţesele şi prinţii sunt mai rari şi mai ascunşi, dar cu toate acestea există câte unul pentru fiecare. Noi suntem cei care decidem dacă vrem să luăm broscoi şi să rămânem dezamăgiţi, să fim fericiţi doar pentru câteva momente sau dacă aşteptăm după cel/cea care ne aşteaptă şi lângă care vom fi pe deplin fericiţi şi împliniţi.Credeţi-mă, nu se compară un prinţ cu un broscoi şi cu siguranţă se merită să aştepţi! Dar desigur, dacă doriţi lacrimi şi nopţi nedormite doar pentru că v-aţi lăsat inima în braţele cui nu trebuia e strict problema voastră :)

8 comments:

  1. Tot mai multi tineri se indrastesc de cine nu trebuie, insa gandeste-te ca majoritatea persoanelor se casatoresc pe la 30 de ani, si se casatoresc dupa ce au relatie de cativa ani,deci vei avea multe de intampinat!

    ReplyDelete
  2. Ai scris cu multă inima ceea ce ai scris.
    Tema acesta e una care dă de gândit, de asemenea e una foarte motivatore.
    Voi scrie și eu la acestă temă cel mai probabil marți! :)

    ReplyDelete
  3. Bun punct de vedere si bine zis. In ziua de azi relatiile numai inseamna prea mult motivele fiind explicate de tine (plictiseala, dorinta de a nu fii singura etc )

    Este jale cu fetitele din ziua de azi care se indragostesc. Stiu ele ce este dragostea ? Am scris eu un post acum cateva saptamani despre relatiile APRENT perfect. Si alea ascund multa suferinta...:)

    ReplyDelete
  4. as saruta un broscoi daca s-ar transforma in persoana la care ma gandesc eu.

    ReplyDelete
  5. Eu astept,inca astept printul:)

    ReplyDelete
  6. Gandim la fel! :) iar eu sunt de parere ca persoanele speciale se lasa asteptate.
    Mi-a placut enorm de mult postarea. :x

    ReplyDelete
  7. Tu ai postat in 9... Eu in 10 ... despre aceeasi tema... fara nici o legatura intre noi :) ;)) ... Am lasat postarea aceea intr-un comentariu pe blogul amintit de tine ... Cum am scris si acolo, ma bucur sa gasesc oameni care gandesc la fel ca mine ;)) ( incepusem sa cred ca sunt cam singura :)) )

    ReplyDelete
  8. Hmm bine mi-a prins postarea ta azi.. Ai tare multa dreptate.. acelasi lucru ma irita si pe mine.. chiar azi am itnrebat-o pe prietena mea cu cati a mai fost inainte de actualul ei prieten si mi-a insirat o lista de vreo 15 nume! Iar eu ma gandeam in sinea mea ca am fost doar cu o persoana, si nici nu am putut numi aia relatie, sau macar ca am avut un iubit.
    Eu stiu ca am tare multe pretentii si oricat m-ar tenta uneori, nu-mi vine sa ma bag cu oricine care se da la mine.

    ReplyDelete