Versetul zilei

Monday, October 1, 2012

Cugetări despre viaţă.

Şi m-am trezit într-o dimineaţă şi am realizat că am tot ce îmi trebuie chiar lângă mine, acum mai trebuie doar să apreciez ce am.

Stau şi mă gândesc la viaţa mea, la ce am avut , la ce mi-a fost luat şi la ce mi-a fost dat mai târziu. Văd oameni pe care la momentul respectiv i-am considerat minunaţi, şi de ce să nu îi consider şi acum? Dar îmi dau seamă că locul lor a fost lângă mine doar pentru un anumit timp.E ca atunci când eşti copil şi mănânci dintr-o farfurie mai mică, apoi creşti şi realizezi că de fapt farfuria aceea nu mai este pentru tine , că tu ai nevoie de altceva.Acele persoane au fost minunate dar au trebuit să îşi urmeze propriul drum.
Când pierd câte ceva oamenii tind să caute un vinovat, însă unele lucruri se întâmplă pentru că aşa trebuie, aşa au fost menite să fie. Câteodată nu există vinovaţi  ci doar lucruri care trebuie acceptate.
Uneori trebuie doar să te opreşti din plâns, să te opreşti din a mai privi spre uşile ce ţi-au fost închise drept în faţă şi să te avânţi înainte. Întotdeauna vor exista noi oportunităţi, iar dacă nu te vei grăbi să le prinzi le va lua altcineva în locul tău.
Important e să iubeşti persoanele din viaţa ta, să te trezeşti dimineaţă şi să fii mulţumit cu ceea ce ai, să zâmbeşti şi să îţi spui "am să trec şi peste asta"
"Azi este ziua de mâine pentru care te îngrijorai ieri."

16 comments:

  1. esti un suflet minunat, esti dorita de multi sa te aiba langa ei :)

    ReplyDelete
  2. Uneori trebuie sa privim lucrurile cu mai multa atentie,si vom observa cu siguranta ca avem ceea ce ne dorim.

    ReplyDelete
  3. este super cand realizam ca ne putem multumi cu putin !

    ReplyDelete
  4. Frumos,trebuie sa uitam de toate cele rele si sa privim inainte!

    ReplyDelete
  5. Asa e, ai drepatate, trebuie sa incetez sa ma mai ingrijorez si sa merg inainte...

    ReplyDelete
  6. Foarte frumoasa si plina de adevar postarea, imi place mult ca gandesti asa matur:)

    ReplyDelete
  7. Asa este, adesea trebuie doar sa acceptam, fie soarta care ne-a fost harazita de Dumnezeu, fie persoanele cu care El ne pune in legatura, cu partile lor bune si rele, fie imprejurarile dificile sau neplacute. Daca putem sa avem o inima multumita, atunci totul este ok.

    ReplyDelete
  8. Imi place foarte mult finalul ,iar comparatiile sunt minunate si foarte adevarate! mi-a placut enorm. :)

    ReplyDelete
  9. Mi-a placut mult cum ai spus: "E ca atunci când eşti copil şi mănânci dintr-o farfurie mai mică, apoi creşti şi realizezi că de fapt farfuria aceea nu mai este pentru tine , că tu ai nevoie de altceva." Ai mare dreptate...

    ReplyDelete
  10. Foarte frumos si adevarat. Uneori nu este nevoie decat sa stam si sa privim aceste lucruri deoarece modificari in viata noastra tot apar , chiar daca noi nu vrem asta.Poate nu aducem noi modificarile , dar le aduc oamenii din jurul nostru.

    ReplyDelete
  11. pana la urma totul tine de amestecul de acceptare si nonrezistenta...:)

    ReplyDelete
  12. Nu te mai gandi la ce ai facut, gandeste-te doar la ce trebuie sa faci!
    P.s esti o tanara chiar frumoasa, insa nu asta e motivul pentru care eu ti-as recomanda sa faci ceva poze cu tine si sa le pui in functie de post.

    ReplyDelete