Versetul zilei

Friday, October 26, 2012

Unde a dispărut dragostea?

Mi s-a spus că dragostea este unul dintre cele mai frumoase sentimente şi am vrut să o găsesc şi eu. Am căutat-o la oameni, dar am găsit răceală şi am rămas dezamăgită de cei puţini la care am găsit un strop de iubire, căci până la urmă s-au dovedit a fi la fel de reci.
Am căutat-o la mine şi mi-am dat seama atunci cât sunt de slabă şi de goală în ceea ce priveşte acest sentiment. M-am întristat. Am plecat să găsesc dragostea adevărată şi m-am întors cu jumătăţi din ea. Apoi l-am întâlnit pe Dumnezeu şi am găsit dragostea supremă, cea care nu poate fi exprimată în cuvinte.L-am rugat să îmi dea şi mie din dragostea Lui, dar El îmi dăduse deja atât mie cât şi acelor oameni reci, problema era că noi nu ne-am deschis inima, am rămas împietriţi în faţa iubirii Lui. Acum încerc să am grijă, să nu mai pierd dragostea, dar totuşi în caz că dispare, căutaţi-o la Dumnezeu, acolo se ascunde mereu.

11 comments:

  1. Foarte frumos. Dumnezeu ne da in egala masura dragoste la toti. EL mereu are grija de noi.

    ReplyDelete
  2. dar cred ca ai gasit dragostea si in alta parte nu doar la Dumnezeu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, dar omul oricat de mult ar iubi tot are scapari, eu am vrut sa vorbesc de o dragoste pura si totala.

      Delete
  3. Buna. Iti urmaresc de ceva vreme blog-ul, dar de-abia acum mi-am facut si eu curaj sa postez. Tin sa te felicit pentru postarile pline de lumina si optimism, chiar linistesc cititorul :)

    Cat despre aceasta postare... ei bine, pot spune ca e foarte trist faptul ca oamenii isi ascund sufletele intr-un cocon de gheata, dar in unele dintre ele lumina reuseste sa patrunda si sa-i innobileze. Este foarte frumos sa impartim iubire alaturi de cei dragi, indiferent de tipul acesteia.

    O sa mai trec si sper ca nu te deranjeaza daca o sa mai las si cate un comentariu de-acum inainte ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. cu siguranta nu ma deranjeaza sa primesc comentarii :)

      Delete
  4. Foarte frumos ,n-am cuvinte . Cateodata noi consideram ca nu ne iubeste nimeni , ne simtim singuri si reci si ne doare . Uneori consideram ca dragostea pe care Dumnezeu ne-o da prin atatea si atatea lucruri nu ne ajunge . Si doare , dar nimic nu e mai frumos decat atunci cand realizezi ca nu ai nevoie de mai mult ,ca dragostea Lui este tot ce ne putem dori !
    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  5. Mi-a placut mult! :)din pacate in ziua de astazi nu se mai pune asa accent pe dragoste.

    ReplyDelete
  6. Probabil Dumnezeu e singura dragoste neconditionata a unui om.

    ReplyDelete
  7. Si eu ma intreb cateodata daca exista... Sau nu?!

    ReplyDelete