Versetul zilei

Thursday, March 31, 2011

Dumnezeu e rau nu-i asa?

Oameni buni de ce sa credem in Dumnezeu?  Oare se merita? De ce s-ar merita sa credem in Cel ce ne-a dat viata , Cel ce ne ocroteste in fiecare zi? 
Fiti atenti, nu trebuie sa credeti in El, pentru ca El va da  sanatate , hrana si imbracaminte, va da vise, si va conduce pasii..dar heii..nu e langa noi cand avem nevoie de El nu?  
Dar noi suntem langa El sau umblam hai -hui pe unde ne taie capul..si apoi venim repede ca : "doamne am gresit si eu da vreau si aia si cealalta " dar  oare El  e obligat sa ne dea ceva? 
Oare nu ne-a dat deja totul?  Am obosit sa va tot spun aceleasi lucruri, am obosit pana si eu sa mai cred in ele.Ce folos?V
oua va intra pe o ureche si va iese pe alta nu? Dumnezeu nu exista, e rau.E rau pentru ca ne-a lasat sa traim in pace si ne-a ferit de razboaie, de ciuma si de alte boli, e rau pentru ca ne-a pazait de cutremure si de inundatii nu?  

Dumnezeu e rau pentru ca la aia buni le-a luat casa ca sa ii faca mai tari,sa  ii faca sa se alipeasca de El si noua astora ocupatii care tot cerem intr-una ne-a dat  belsug de paine!Da !Aveti dreptate!E nedrept stiti de ce? 
Pentru ca cei care trebuiau sa simta cutremurul, foametea, boala, grija si toate suntem noi ca sa vedem atunci ce inseamna sa ai nevoie de El, ca sa reazalizam ca nu suntem nimic fara El. M-am saturat de nepasarea voastra , oare El nu?  M-am saturat de nepasarea mea... [vorbesc si pentru mine..] V-ati gandit vreodata ca in loc sa ii cerem lucruri ce ne-ar face noua bine ar trebui sa ne gandim la altii si sa ii multumim pentru ceea ce suntem si ce avem? Pentru ca mai intai de toate ne-a dat viata si vointa de a alege?

10 comments:

  1. iubita mea...Dumnezeu exista si e prezent in fiecare suflet...doar ca nu vrem sa il aratam...si e bine sa il pastram numai pentru noi...caci credinta(dupa parerea mea)trebuie pastrata in suflet nu aratata lumii...dar ai atins unde durea...caci niciodata credinta nu este destul de puternuca pentru cat merita EL...poop roz

    ReplyDelete
  2. si acum gandestete la dragostea lui Hristos cata rabdare are El cu noi si mai ales cu cei care nu cred in El asa trebuie sa fim si noi poate ca prea putini asculta ce spui tu dar gandestete la Avraam cand Dumnezeu vroia sa distruga sodoma si gomora avraam la intrebat pana la urma: 'poate ca se vor gasi in ea numai 10 oameni buni. Si Domnul a zis: n-o voi nimici, pentru cei 10 oameni buni. Intr-un neam asa d spurcat pentru 10 oameni se merita? Noi am spune nu dar Dumnezeu care este plin de dragoste pentru fiinta umana are alta parere! Apoi gandestete la apostoli ei vesteau evanghelia erau statornici si nu se impiedicau de oameni care nu credeau evanghelia erau batjocoriti si prigoniti dar continuau sa faca acelasi lucru si i aveau in vedere pe copii Domnului atunci cand corinteni au cazut, au gresit pavel nu a renuntat. Nu te lasa descurajata de oameni care nu vor sa inteleaga voia lui Dumnezeu, care cred ca El este rau ia exemplu de la apostoli invata din rabdarea si statornicia lor, erau plini de ravna, erau oameni slabi ca si noi dar nu au renuntat credinta si compasiunea pentru oameni le dadea putere. Domnul sa te binecuvinteze incredete in Domnul si priveste la dragostea Lui

    ReplyDelete
  3. Avem un Dumnezeu asa de mare care ne poarta de grija .Sa ii multumim ptr sanatate ptr pace ptr harul ca putem asculta cuvantul in liniste si pace.Dumnezeu sa te intareasca si cum am mai spus priveste in sus si lasa-l pe El sa lucreze prin tine cu darul care la pus in tine.Domnul sa te binecuvinteze incredete in El si priveste la dragostea Lui.

    ReplyDelete
  4. Dumnezeu este bunatate si dragoste.Noi suntem egoisti si indiferenti la tot ce se intampla in jurul nostru.
    Am uitat ce a facut El pentru noi_ Si+a dat Singurul Fiu Preaiubit pentru ispasirea pacatelor noastre.
    Imbratisari scumpa Lavinia!

    ReplyDelete
  5. Lavinia intri pe blog si dai la postari mai vachi.Pe a 5 pag este postata marturia. POVESTEA UNEI MAME INDURERATE DAR CU FINAL FERICIT. Asta este titlul postari.

    ReplyDelete
  6. Dumnezeu este unic si unicitatea lui transcede intru totul.El este prezent si ca persoana,ca Duh ,ca Spirit.Asa cum spunea ALEXUTZA noi nu vrem sa aratam si sa tinem numai pentru noi.Dar e de apreciat daca si un bob de graunte,o faramitura din noi lasa sa dovedeasca dragostea noastra fata de El....Felicitari tuturor celor care posteaza si te sustin,in special Adda_life care cu siguranta este o persoana deosebita,Alexei, si Elidei.
    P.S.Scuze pt nominalizarile facute dar nu conteaza acestea ci cred ca fiecare dintre noi avem ceva frumos,special..iubirea fata de El!

    ReplyDelete
  7. Asa este.
    Ai dreptate,eu ,tu,noi toti,uitam uneori,sau chiar intotdeauna de El.
    Dar El suporta nepasarea noastra...si ne face bine...si noi...noi tot nepasatori ramanem.
    Nu e drept!Da!Nu e drept!

    ReplyDelete
  8. Intr-adevar atunci cand El ne inspira sa vorbim, nu exista text si mesaj in care sa nu fie ceva si pentru noi si uneori intregul text si mesaj este simultan si pentru noi si pentru ceilalti.
    Acesta este modul Lui de a vorbi cu noi si individual si ca grup si trebuie sa ii multumim ca isi abate atentia si asupra noastra binecuvantandu-ne.
    Exersand astfel vom ajunge la veritabile... conversatii cu Dumnezeu.
    Sa fii mereu imbratisata de iubirea si lumina Lui!

    ReplyDelete