Versetul zilei

Saturday, January 11, 2014

Bucură-te!

 Sursă imagine: www.google.ro
Cred că pot să afirm că de multe ori uităm de cât de scurtă este viaţa, uităm că acum suntem dar în secunda următoare putem să nu mai fim, iar această uitare ne face să credem că avem dreptul să ne despărţim de oameni într-un mod urât, poate prin ceartă şi cuvinte urâte cu toate că îi iubim din tot sufletul.
Această uitare ne face să abandonăm lucrurile care sunt importante şi care ne bucură, în schimb ne ocupăm de ce nu trebuie.

Adevărul este că trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă de viaţa pe care o avem şi mai mult decât atât trebuie să profităm de ea, să le spunem celor din jur că îi iubim , să ne facem timp să le dăm o îmbrăţişare.

Bucură-te de orice este frumos în viaţă, bucură-te de picăturile de ploaie, bucură-te de soarele cald, de flori, de animale, bucură-te de fulgii de nea, de aerul rece, bucură-te de frunze, de curcubeu, bucură-te de fiecare lucru mărunt din viaţa ta care te face fericit,  bucură-te de hobby-uri, bucură-te de oamenii din viaţa ta, de Dumnezeu, bucură-te de tot şi de toate , o singură viaţă ai, ai grijă să o trăieşti în adevărata bucurie!

Bucură-te!

6 comments:

  1. Fericirea deplină nu există.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depinde ce intelegi prin fericire deplina, sa fii fericit mereu, asta nu se poate pentru ca daca nu ar exista si durere atunci nici fericirea nu ar mai fi privita asa, adica este nevoie de ambele.

      Delete
  2. Parcă văd bucuria stând tristă pentru că îi dăm așa de puțin din timpul nostru, când ea ar vrea să fie parte din viața noastră 100%.

    ReplyDelete
  3. Să ne bucurăm de viață, să o trăim fără a uita un moment ca vom da socoteală de modul cum ne-am raportat la ea. "Să-L iubim pe Dumnezeu cu toată inima noastră și pe aproapele ca pe noi înșine. Doamne ajută-ne!" :)
    O săptămâna binecuvântată!

    ReplyDelete