Versetul zilei

Tuesday, January 28, 2014

Poţi

 Sursă imagine: www.google.ro

Ai în faţa ta o nouă zi cu nenumărate posibilităţi, le zic posibilităţi pentru că îţi stă în putere să le faci. Poţi să faci din această zi o zi frumoasă, de amintit. Poţi începe prin a te ruga, să îl iei pe Dumenzeu cu tine la începutul oricărei zile este o idee minunată. Poţi continua prin a te uita în oglinda şi a vedea că ai ceva frumos atât în interior cât şi la exterior.Poţi să îţi spui că azi vei zâmbi pentru că meriţi asta, aşa că nu te gândi la ce îţi lipseşte sau la ce ţi-ai dori, azi, opreşte-te şi gândeşte-te la ce ai şi de ce eşti mulţumit.

Poţi să te îmbraci să mergi pe unde ai de mers dar fii atent la lucrurile şi la oamenii din jurul tău, nu uita să fii politicos, să ajuţi, să fii un om frumos.Nu uita că ochii celor din jur te urmăresc şi chiar dacă nu-ţi pasă de cred alţii despre tine totuşi se poate ca printr-un simplu gest să produci o schimbare în cineva in bine sau în rău.
Poţi să cânţi, să râzi de necaz şi să îţi spui că oricât de greu ar fi o să treacă, până la urmă toate trec.Poţi să îţi aminteşti că nu eşti singur, ai oameni minunaţi lângă tine, iar dacă nu ai atunci tot nu eşti singur, e Dumnezeu cu tine şi la timpul potrivit îţi va da oamenii potriviţi.

Fii liniştit, oricum îngrijorarea şi neliniştea nu rezolvă niciodată nimic, respiră aerul rece de iarnă, e o zi frumoasă. Zilele frumoase nu trebuie să fie date de vremea de afară ci de vremea din interiorul nostru. 
Vă stă în putere să alegeţi cum vreţi să fiţi în această zi, vă stă în putere să nu lăsaţi oamenii răutăcioşi să vă strice ziua printr-un singur comentariu sau gest. Greu de crezut, şi eu am zis la fel când am auzit asta pentru prima dată, dar cumva am reuşit să o fac, aşa că şi voi puteţi!

Azi fii cine vrei să fii, du-te unde vrei tu să te duci, fă ce vrei tu să faci, El este cu tine! (numai să nu faci rele)

6 comments:

  1. Poți totul în Hristos care te întărește :P

    ReplyDelete
  2. Cunoști melodia: Ce frumos zâmbești?
    Cum e cu examenele?

    ReplyDelete
  3. Prin "Credinta" totul e posibil!!! Deci putem :)

    Imi place: "Zilele frumoase nu trebuie să fie date de vremea de afară ci de vremea din interiorul nostru."

    Ganduri frumoase si multe zambete sa ai!!!
    Liuba :)

    ReplyDelete
  4. oh, da, daca vrei, poti orice!

    ReplyDelete
  5. Trebuia mentionata si paranteza de la final:)))

    ReplyDelete