Versetul zilei

Tuesday, January 7, 2014

Cum parcurgi drumul

 Sursă imagine: www.google.ro

Uneori este nevoie să parcurgi drumul în sens invers, să te întorci pe urmele tale pentru ca să vezi care a fost momentul în care ai luat-o în direcţia greşită. Eşti norocos atunci când descoperi unde a fost greşeala şi înveţi ca pe viitor să nu  mai faci la fel, dar eşti şi mai norocos atunci când descoperi unde a fost greşeala şi ţi se oferă şansa de a o putea corecta, aşa încât cumva viitorul şi chiar prezentul tău  să se schimbe.

Poţi repara o relaţie, sau o poţi pierde, poţi redeveni acel tu de care erai mândru cândva sau poţi să rămâi aşa cum eşti.
Câteodată tot ce trebuie să faci pentru a schimba ceva este să acţionezi, dar din păcate pentru noi, acel câteodată ni se pare mereu departe.

Şi încă ceva, întotdeauna aminteşte-ţi de unde ai plecat, numai aşa vei reuşi să parcurgi drumul înapoi pentru a-ţi descoperi greşeala, întotdeauna aminteşte-ţi alături de cine ai călătorit, oamenii din viaţa ta te influenţează, ai grijă să îi păstrezi pe acei care te-au influenţat în bine, acei care te-au făcut să devii un om cu suflet frumos, cu gânduri bune, un om iubitor şi puternic. Întotdeauna aminteşte-ţi dacă l-ai avut pe Dumnezeu cu tine în călătoria ta, pentru că dacă l-ai abandonat pe undeva pe drum s-ar putea ca asta să fi fost singura dar cea mai mare greşeală pe care ai făcut-o, ai grijă să faci cumva încât să îl iei la drum cu tine măcar acum.

12 comments:

  1. sa tinem minte mereu de unde plecam!

    ReplyDelete
  2. De-acord cu Anda.Foarte frumos gândit articolul.

    ReplyDelete
  3. Ca de obicei, esti un om mic, cu suflet mare si cu multe sfaturi bune.

    ReplyDelete
  4. Ai un blog foarte frumos, follow you. poate treci si pe la mine: http://sufferingeverywhere.blogspot.ro/ :3 :3

    ReplyDelete
  5. E uneori așa de greu să facem drumul înapoi că mai bine mergem înainte cu o parte frântă din noi.
    Nu m-am gândit niciodată la drumul înapoi sau în sens invers în felul acesta.
    Nice work!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu m-am gandit la drumul inapoi in acest fel pana nu mi-a venit sa scriu...

      Delete