Versetul zilei

Sunday, March 1, 2015

Sunt singură...

Sursă imagine: aici

Mă simt pierdută, am impresia că undeva pe drum m-am rătăcit de oamenii lângă care trebuia să fiu și am ajuns lângă oamenii greșiți...sau nu?
M-am schimbat eu, s-au schimbat ei, sau abia acum ies la suprafață anumite lucruri?
Cândva știam ce fel de oameni doresc să am lângă mine, cândva știam în cine să am încredere și în cine nu, acum însă nu mai știu...
Nu cred că am prieteni, ăsta e adevărul, de ce să mint?
Poate că nici nu am fost o prietenă...poate doar mi s-a părut că sunt. 
Poate că mie mi-e mai bine de una singură...ce să fac dacă gândesc așa diferit și dacă vreau altceva, ce să fac dacă toți pleacă de lângă mine, mi-i ia distanța, uneori e sufletească dar de cele mai multe ori e fizică. 
Am greșit cu ceva?

Sunt singură...

4 comments:

  1. Nu ai gresit cu nimic, oamenii sunt schimbatori, si eu am ajuns la concluzia ca prietenii adevarati sunt putini sau nu exista. Vei gasi oameni care sa iti fie alaturi, dar trebuie sa fii atenta ce oameni alegi langa tine.Capul sus si multi pupici!

    ReplyDelete
  2. Şi eu m-am simţit uneori dată la o parte de toată lumea şi mă gândeam că eu ar trebui să mă schimb, să fiu mai maleabilă, ca oamenii să mă accepte. Dar cineva mi-a dat un sfat înţelept: "Ai nevoie de prietenii potriviţi pentru tine, aşa că fii tu insăţi."

    ReplyDelete
  3. Buna, Lavinia as avea nevoie si eu de un comentariu de minim 10 cuvinte la aceasta postare, daca ma poti ajuta?http://ellafairytale.blogspot.ro/2015/02/cum-scapam-de-daunatori.html MULTUMESC MULT!

    ReplyDelete
  4. daca aceia nu mai sunt alaturi, inseamna ca...acolo le e locul, unde sunt acum!
    iar daca prietenii se dovedesc a fi altfel de cum credeai, nu inseamna ca ai tu o vina, ci ca ei si-au dezvaluit adevarata fatza!
    si sigur nu esti singura, si sigur tu stii asta! :)

    ReplyDelete