Versetul zilei

Tuesday, July 5, 2011

Acolo unde exista Dumnezeu, exista si dragoste!

Scrie, lasa-ti gandurile  sa alunece usor pe hartie...

E  o noua zi, simti caldura soarelui cum iti bate incet la fereastra? De  ce nu-i deschizi?  Nu lasa intristarea sa te copleseasca iar, sunt sigura ca norii negri din viata ta vor trece, si te  vor si invata cate ceva, si mai apoi,sa nu uitam ca  nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu.

Ati auzit ca inainte ca Dumnezeu sa ne poata transforma  viata trebuie sa  recunoastem cat  de goi suntem? Ca nimic bun nu locuieste in noi?  Ca  schimbarea sa se poate produca in noi, este nevoie de mana lui Dumnezeu, iar ca El sa prelucreze  inima noastra, este nevoie ca noi sa ne vedem slabiciunile.
Pentru ca olarul sa poate transforma lutul in ceva folositor este nevoie ca lutul sa recunoasca ca nu este decat o adunatura  de firicele de pamant, tot la fel este si cu noi.

De multe ori incercam sa ne observam esecurile si defectele si sa le alungam din viata noastra, aproape ca uneori ne dam toata silinta, si totusi ramanem dezamagiti pentru ca nu reusim sa o facem. Dar de ce nu reusim?  V-ati pus aceasta intrebare?  Nu reusim pentru ca nu putem sa ne schimbam singuri, avem nevoie de Dumnezeu, impreuna cu El ne vom putea schimba, pentru ca atunci cand El intra in viata ta, toate lucrurile devin posibile iar raul nu-si mai are loc in inima ta.

Unde este Dumnezeu, exista si dragoste, iar unde este dragoste nu exista rautate!

8 comments:

  1. Superb :X. Si da, Unde este Dumnezeu, exista si dragoste. !!!
    Frumoasa postare :)

    ReplyDelete
  2. Asa este!Raul dispare din inimi daca intra Dumnezeu in vietile noastre!
    Minunat!

    ReplyDelete
  3. Iubirea nu se poate defini decat in Sfanta Treime!!!

    ReplyDelete
  4. Amin,amin!acolo unde este iubire ,dragoste...acolo nu poate exista rautate ,ura.Acolo este Dumnezeu!Minunat!Dumnezeu sa te binecuvinteze Lavinia!

    ReplyDelete
  5. Foarte frumos! Sper ca esti foarte bine, vacanta placuta incontinuare.

    ReplyDelete
  6. Intotdeauna scri impresionant ,cat despre nume ,nu-ti face griji nu ma deranjeaza poti sa ti-l scri cum iti place :D

    ReplyDelete
  7. Adevar graiesti, raza de soare! Inca o postare de a ta care face ziua oricarui omulet trecator mai buna.
    Te pup, Lavinia, si-ti doresc o zi minunata binecuvantata de Dumnezeu!

    ReplyDelete
  8. "Unde este Dumnezeu, exista si dragoste, iar unde este dragoste nu exista rautate!"-frumos zis, dar in acelasi timp adevarat si plin de profunzime!

    ReplyDelete