Versetul zilei

Saturday, July 23, 2011

Nimic important.

Si am mai cazut odata, dar n-am mai reusit sa ma ridic, am simtit cum totul in mine se rupe si se destrama; De fapt cine sunt eu?  Un nimeni inocent si atat, prins in magia unei lumi de nimic.Oameni rai ma inconjoara, de fapt de ce i-as asculta?  Dar nu ma pot opri, doare prea tare, si mai apoi, nu inteleg nimic.
Si acum ce?  Renunt? La ce sa renunt, si asa nu mai am nimic.

20 comments:

  1. Ai zis tu aici "Oameni rai ma inconjoara, de fapt de ce i-as asculta?" Asta imi aduce de un vers din Bitza : Ce rost are s-o asculti daca lumea e proasta !!
    Un sfat : Don`t worry, be happy :)

    ReplyDelete
  2. multumesc pt sfat :)
    bine ar fi daca ar fi asa de simplu sa nu asculti...

    ReplyDelete
  3. CAd, ma ridc.Ma ridic, cad...si tot asa.Nu are rost sa renunt la razboi doar ptr ca am pierdut o singur lupta :)

    Ai nevoie de sa vorbesti cu cineva?Sunt aici , indiferent de ce a fost intre noi.
    Esti puternica, mult mai puternica decat te vezi tu!

    ReplyDelete
  4. Hey, capu` sus! >:D<
    Nu contează ce zice lumea, lumea aberează. Nu da nimănui dreptu' să te pună la pământ. Şi chiar dacă acum simţi că nu ai cum să te ridici, vei vedea că trece si asta.

    ReplyDelete
  5. Mai ai multe de invatat daca gandesti atat de simplist incat sa spui ca ai totul sau nu ai nimic.

    Daca intr-adevar crezi in Dumnezeu, tocmai l-ai insultat destul de tare, prin simpla ta dorinta de a fi contrazisa...

    Ar trebui sa regandesti situatia ta...

    ReplyDelete
  6. se poate Adi, dar asta simt acum, nu am vrut sa-l insult pe Dumnezeu, si nici sa fiu contrazisa nu am vrut.
    Nu am vrut nimic, doar am scris.

    ReplyDelete
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    ReplyDelete
  8. Asta e.Viata merge inainte iar noi dupa ea.Fii puternica si gandeste-te la Dumnezeu.
    El este undeva sus si te pazeste!

    ReplyDelete
  9. Nu era intentia mea sa te jignesc, ci mai degraba sa te enervez...

    Sa fii nervoasa e mult mai bine decat suparata si la pamant. Nervoasa pui piciorul in prag, ceea ce-ar trebui sa faci :)

    ReplyDelete
  10. In primul rand Dumnezeu este cu tine, in al doilea rand te ai pe tine, nu ai cum sa te pierzi daca nu lasi sa se intample asta.
    si la ceea ce spuneai despre oamni rai, intr-adevar lumea e rea,exista rau precum exista si bine, de aceea nu trebuie sa te opui raului ci sa il schimbi, si primul pas este sa nu te mai deranjeze ce spune unu' si altu' , (daca cineva te jigneste, nu trebuie sa te superi, la randul sau va fii jignit, dar asta isi va da seama sau nu probabil persoanele in cauza.
    Cand o persoana se trezeste, nu are rost sa se lase influentat de ceilalti care inca dorm. Curaj! Stiu ca poti!
    Si pe langa aceasta, iti spun Dumnezeu vede lucrurile bune pe care tu doresti sa le faci,ai nevoie de putina rabdare si toate se vor aseza! ai grija de tine!

    ReplyDelete
  11. Asa e..nu esti puternica, esti una dintre cele mai puternice persoane pe care le-am intalnit! Si sunt sigura ca vei trece si peste acest hop si vei zambi cum faci de fiecare data.Iti doresc doar bine si sa tii capul sus.Stiu ca poti, am incredere in tine!

    ReplyDelete
  12. Și eu m-am sițit uneori așa ... a fost greu ...dar parcă acele momente au fost spre binele meu(și au fost)
    Uite un verset care pe mine m-a ajutat mult” Fii tare, îmbărbătează-ţi inima şi nădăjduieşte în Domnul!”

    ReplyDelete
  13. "Viața este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni și ani fără să simți nimic nou. Totuși, odată ce se deschide o ușă, o adevărată avalanșă pătrunde prin spațiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa următoare ai mai mult decât poți accepta!"

    ReplyDelete
  14. Trecand prin viata, orice lovitura ce ne zdrobeste ne face sa ne dorim mai mult din Dumnezeu, sa il traim mai mult pe fiul Sau. ceea ce intelegem mental, prin viata practica, prin caderi si ridicari, prinde putere in noi daca dorim sa-L urmam. cand cadem, Dumnezeu ne arata unde santem, El stie unde suntem noi, la ce nivel, dar vrea ca si noi sa stim. numai oamenii care nu fac nimic, nu gresesc cu nimic dar nici nu vor avea vreo rasplata.
    Coloseni 1 :
    26 Vreau sa zic: taina tinuta ascunsa din vecinicii si in toate veacurile, dar descoperita acum sfintilor Lui,
    27 carora Dumnezeu a voit sa le faca cunoscut care este bogatia slavei tainei acesteia intre Neamuri, si anume: Hristos in voi, nadejdea slavei.
    28 Pe El Il propovaduim noi, si sfatuim pe orice om, si invatam pe orice om in toata intelepciunea, ca sa infatisam pe orice om, desavirsit in Hristos Isus.
    Hristos este un adevarat prieten, iar cei ce-L iubesc sunt asemenea Lui.
    Ce faci? Mergem? Hai, ridica-te!

    ReplyDelete
  15. dam Robert mergem :)
    >:D<

    Multumesc pentru incurajari, tuturor.
    >:D<

    ReplyDelete
  16. orice lovitura a vietii ne apropie mai mult de Dumnezeu si ne face sa ne aducem aminte ca aici suntem niste trecatori.Ti-am mai spus fi tare mergi inaite iar privirea sa iti fie atintita in sus sre adevaratul prieten care e mereu linga tine linga noi linga toti cei ce-l cauta La Dumnnezeu

    ReplyDelete
  17. Atata timp cât ai inocență și un suflet curat,atunci ai totul.Poate că lumea asta este de nimic și poate că,da,mulți oameni sunt răi,dar nu uita că într-un ocean de gheață își mai face loc și câte o suflare caldă,pe care o simți că vine de undeva,dar nu știi de unde.Important e să nu te oprești acolo,în acel loc întunecat unde simți că te înțeapă fiorii reci,ci să urmărești acel curent cald care vine și să te duci după el.Chiar dacă e cât un firicel de subțire și de abia îi simți căldura,urmează-l.

    ReplyDelete
  18. multumesc pentru incurajare alex, nu stiu de ce nu-ti pot accesa profilul, daca mai treci pe aici ai putea lasa un link cu blogul/site-ul tau, ( daci ai ) as fi recunoscatoare.

    ReplyDelete
  19. Din pacate oamenii rai sunt din ce in ce mai numerosi.In ultima veme si eu am fost dezamagita de oameni carora le spuneam "prieteni",am fost trista,dar apoi m-am incurajat singura si mi-am spus ca nimeni nu-mi merita lacrimile.Sa stii Lavi ca fiecare cadere ne face si mai puternie.Capu sus.Nu uita ca nimeni nu-ti merita lacrimile,iar daca cineva ti-ar merita lacrimile cu siguranta nu te-ar face sa plangi..poate doar de fericire:)

    ReplyDelete