Versetul zilei

Sunday, July 17, 2011

...ღDragostea ღ ...

"Dragostea, este la fel ca raza de  soare, nu o vezi, dar o simti. "( A walk to remember) Cand ai dragoste, ai totul, pentru ca este cea mai pretioasa comoara din lume. Dragostea vine din Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este dragoste.


De multe ori ne intrebam unde este Dumnezeu atunci  cand trecem printr-o suferinta, si nu ne dam seama ca El de fapt, este langa noi, aproape de sufletul nostru si ne alina durerea, nu ne dam seama, ca El asteapta ca  noi sa ii daruim din dragostea noastra.


Bunica mea, avea obiceiul sa-mi tot povesteasca o intamplare, despre o tanara fata care era foarte inteligenta, si trebuia sa participe la o olimpiada pe tara.Acea fata se imbraca mereu dupa placul lui Dumnezeu;Iar directorul a incercat sa ii spuna, ca macar la olimpiada, sa se imbrace putin mai diferit, la fel ca tinerele de varsta ei; Iar ea  a raspuns ceva de genul acesta: " Nu va suparati, eu sunt indragostita, iubitului meu, ii place sa ma vada imbracata asa!" .


Stiti pe cine numea ea "iubitul meu", pe Dumnezeu il numea asa.
Si noi trebuie sa ii daruim dragostea noastra, este putina, e drept, dar El o poate inmulti.

17 comments:

  1. Cat de frumos ai spus "Dragostea, este la fel ca raza de soare, nu o vezi, dar o simti. "

    ReplyDelete
  2. imi place postarea!
    si da,ai dreptate,Dumnezeu e dragoste,el ne ofera dragoste,si ar fi corect din partea noastra sa ii oferim macar a zecea parte din ce ne ofera el:X

    ReplyDelete
  3. Cine a spus ca o imagine vorbeste mai mult decat 1000 de cuvinte stia ce zice ...
    In cazul tau ... DADDY ... a facut ceva si mai frumos ... te-a inzestrat cu abilitatea de a potrivi atat de bine ... cuvintele si imaginile ...
    Thank Him ... every day!
    HE IS more than wonderful!

    ReplyDelete
  4. ai un premiu la mine pe blog!:)

    ReplyDelete
  5. din postarea asta ar trebui sa inteleg ca e bine sa ma imbrac in haine bisericesti?

    ReplyDelete
  6. Gandesti foarte frumos. Ai dreptate, Dumnezeu este dragoste. Daca ar fi mai multi ca tine...am avea mult de castigat. Trebuie sa daruim mai des dragostea noastra. Pupici, Lavinia.

    ReplyDelete
  7. Foarte frumos!Într-adevăr, dragostea reprezintă cea mai prețioasă comoara si am putea spune:
    "Dragostea!Este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la el."

    ReplyDelete
  8. Faine cuvinte ... da îmi place cum ai punctat că îi putem arăta lui Dumnezeu că Îl iubim chiar și prin felul în care ne îmbrăcăm :)
    Fii binecuvântată!

    ReplyDelete
  9. Da, El sa rodesca in noi acea dragoste care se daruieste, se sacrifica fara a astepta nici o rasplata..si numai din prea plin o putem impartasi.

    ReplyDelete
  10. scz am vazut ca ai scris ca toate articolele iti apartin si la multe de fapt la toate citatele ai scris ca sunt compuse de tine.....ciudat,eu citesc foarte mult si cred ca aceste citate,ganduri,fraze spunele cum vrei apartin unor scriitori foarte importanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. nu stiu la ce te referi.
      fii mai explicit/a te rog, si daca ai obiectii de adus lasa macar un nume.

      Delete