Versetul zilei

Thursday, July 14, 2011

Despre credinta...

Fiecare persoana crede in ceva, unii cred in vise, altii cred in dragoste la prima vedere, dar  fiecare crede in ceva sau cineva.
Este foarte important sa crezi; Iisus le spunea ucenicilor caci daca au credinta pana si cat un bob de mustar, pot muta muntii din loc.  Cu totii stim ca  Iisus cat timp a trait pe pamant, a facut minuni, insa stiti ce le spunea tuturor?  Le spunea,ca vindecarea era rezultatul credintei lor.


 Nu-i asa ca o flacara  mica si slaba poate mentine lumina pentru o camera mare?  Chiar daca palpaie, chiar daca o sufla vantul, ea ramane, lumineaza slab dar nu se stinge. Le fel este si cu credinta din inima noastra, chiar daca e mica, cat un bob de mustar poate, ea ramane.


 As putea spune ca credinta este cam tot una cu speranta, cele doua raman vesnic in inima noastra, chiar si atunci cand totul pare spulberat, noi tot mai speram ( credem )  ca vor veni si zile bune.
Crede din toata inima in Dumnezeu,  El nu te dezamageste, niciodata nu inceta sa speri!

P.S. va las o melodie aici, sper sa va placa, ascultati versurile, ele spun totul...

5 comments:

  1. Asa e!Mi-a placut mult ce ai scris.imi place ca esti credincioasa si orice scrii este despre Dumnezeu!

    ReplyDelete
  2. Imi place postarea!:x
    Si piesaa!!:X
    Mai era una "Ridica-ti ochii catre cer", dar nu mai stiu cine o canta. E foarte frumoasa!:x

    ReplyDelete
  3. ~Denisaaa El este mereu in viata mea, il simt langa mine in diecare clipa, si cred ca se merita ca macar atat sa fac pentru El.
    ~ganduri.aruncate.pe.net. s-arputea s ao stiu:D
    ~ Alissu asa este:)

    ReplyDelete
  4. frumos:d un om care are credinta in Dumnezeu orice s-ar intampla el stie ca Domnul este Domn peste viata sa, este in control si el nu este parasit!
    P.S. Nu renunt la ''mergand spre cer...'' blogul asta nou e mai personal asa... Am multe prin cap dar e greu sa scri de pe telefon! Serios, te regasesti in versurile alea? Pai sper sa nu te regasesti foarte mult:d pentru ca este vorba de ceva mare acolo...

    ReplyDelete