Versetul zilei

Friday, December 30, 2011

O descifrare...

N-am putut niciodata sa descifrez in totalitate persoanele pe care le-am avut in fiecare zi in jurul meu, iar astazi trec pe langa ele ca si cum ar fi niste straini haini ce se lupta sa fuga de trecut si de tot ceea ce au fost candva.
Am vrut sa rezolv misterele ce-mi bantuaiu in fiecare zi gandurile si nu-mi dadeau pace. Am vrut sa pun lanturi in jurul unor persoane ce-mi erau foarte dragi, nu ca sa le fac rau ci ca sa le tin langa mine. Astazi am inteles, oamenii nu sunt mistere ce trebuie sa fie descifrate, oamenii sunt doar fiinte ingeresti lasate de Dumnezeu pe pamant ca sa greseasca si ca sa invete, oamenii trebuie sa fie liberi...
Asa ca, v-am dat drumul si privesc cu regret inapoi. Ma cuprinde un dor, dar e pacat caci amintirea se stinge repede. Bun venit prezent si timp rau inapoi...

Oamenii vin si pleaca dar e important cu ce raman de la noi. Nu ma laud cu trecutul meu, dar as vrea ca macar de acum in colo sa pot lasa ceva bun in urma mea. Voi cum vreti?

26 comments:

  1. Vorbesti foarte frumos despre oameni :x
    Chiar daca unii oameni sunt rai sigur au o inima mare :x

    ReplyDelete
  2. ====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012======== Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi! -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi! Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari! *Gandurile lor merg catre tine! -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com - -Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI! RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/ -Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H. http://lavii-osperanta.blogspot.com/ Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy http://gabyzmb.blogspot.com 2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi! Raisa www.newcomiclife.blogspot.com ♥♥♥ Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ♥♥♥ C.L.M. - http://crazy-in-loveee.blogspot.com ♥♥♥ Un suflet innocent ♥ http://paolla-love.blogspot.com/ La multi ani blogeri. Anul 2012 sa va aduca cat mai multe poeziii,cuvinte de suflet, postari sa va pot citi inca 100 de ani.(asta in lumea virtuala) In viata personala va doresc IMPLINIRI pe TOATE planurile !
    ahoo

    ReplyDelete
  3. =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

    Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
    -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
    Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

    *Gandurile lor merg catre tine!

    -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
    -
    ----adauga urarea ta aici---
    Draga Lavi, fie ca la cumpana dintre ani sa te gasesti alaturi de cei dragi! priveste cu multa încredere Anul Nou 2012, pentru ca doar asa, acesta îti va aduce sanatate, bucurii si împliniri!

    ReplyDelete
  4. Trecutul ne defineste prezentul si ne influenteaza viitorul, dar esential este sa putem privi cu incredere in viitor si sa ne dezlipim trecutul care adesea ne marcheaza negativ.
    Iti multumesc pentru includerea blogului meu in lista ta, sunt onorat! La fel voi face si eu.
    Multe bucurii!

    ReplyDelete
  5. Eu vă urez: Un an nou fericit, multă sănătate şi tot ce vă doriţi. Să aveţi grijă de blogurile voastre şi mai ales de voi. Să aveţi parte de toate bucuriile din lume. Multe comentarii şi mulţi vizitatori în 2012.

    ReplyDelete
  6. E adevarat...nici eu n-am putut descifra vreodata oamenii,nu in totalitate.

    ReplyDelete
  7. draguta postarea dar nu toti oamenii sunt ingeri...mai sunt si oameni cu chip de inger si suflet de demon....

    ReplyDelete
  8. La multi ani Lavi-bulgaras de lumina, si sarutari sub vasc pentru implinirea dorinelor, :)!
    Zbor liber si cer nemarginit iti doresc.
    Cu drag,

    ReplyDelete
  9. Da, important nu e cu ce ramii tu de la ei...ci cu ce pleaca ei de langa tine. Ce le-ai picurat tu in suflet...vor duce cu ei, mai departe.

    La multi ani, Lavi! Speranta-lumina sa fii si in anul ce vine!

    ReplyDelete
  10. Da ai dreptate..Persoanele din jurul nostru trebuie sa ramana cu ceva placut de la noi,desi ele vin si pleaca cel mai important e cu ce pleaca..

    ReplyDelete
  11. Foarte frumos spus!<3 Mi-a plăcut mult cum ai gândit... "Oamenii sunt fiinţe îngereşti lăsate de Dumnezeu pe pământ ca să greşească şi să înveţe!" Ai dreptate, fiecare greşim, învăţând câte ceva din aceste întâmplări şi nimeni nu-i perfect!

    ReplyDelete
  12. LA MULTI ANI cu realizari pe toate planurile si binecuvantari sa ai Lavi draga mea!

    ReplyDelete
  13. Acelasi lucru as dori si eu .Macar daca aceste persoane ies din viata noastra sa stie ca am insemnat ceva pentru ele ,o parte a trecutului dar totusi ceva .Bineinteles si ele vor lasa urme in viata noastra care ne vor fi amintite de timp si circumstante .:-s

    ReplyDelete
  14. De Anul Nou sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta si bucurie. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere.
    An Nou Fericit si La multi ani!

    ReplyDelete
  15. Salutare an 2011!La multi,multi ani si fie ca anul ce va sa vina,sa va aduca numai fericire,bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor !

    ReplyDelete
  16. Iti doresc ca noul an 2012 sa-ti aduca multa sanatate ,bucurii,dorinte implinite si liniste in suflet .La multi ani!

    ReplyDelete
  17. Îți doresc din tot sufletul SĂ ÎȚI FIE BINE LA ANUL! Să ai un an îmbelșugat! Sănătate, bucurii, împliniri!
    La mulți ani! :)

    ReplyDelete
  18. Draga Lavi, iti multumesc mult pentru urari. Iti doresc si eu un an nou plin de bucurii si binecuvantari, in care cele mai frumoase visuri sa devina realitate. La multi ani!!

    ReplyDelete
  19. Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!


    http://www.youtube.com/watch?v=TX5wZBRmRZs

    ReplyDelete
  20. Cred ca e important ce ramanein urma persoanelor ce pleaca din viata noastra, altfel nu as vrea sa las in urma mea regrete sau rani si sa stiu ca am insemnat ceva pentru o inima..

    ReplyDelete