Versetul zilei

Monday, January 19, 2015

Dumnezeu vorbește...


Sursă imagine: www.liveluvcreate.com

Nu știu dacă am denumit vreun articol : Dumnezeu tace, dar știu că am folosit de multe ori această expresie așa că m-am gândit că ar trebui să scriu și despre Dumnezeu vorbește, pentru că Dumnezeu a vorbit mai mult decât a tăcut în ceea ce mă privește pe mine și nu e corect să mă raportez doar la tăcerea Lui.

Da, Dumnezeu vorbește. Nu știu cât de credincioși sunteți voi, dar eu am îndrăznit și am crezut. Situațiile dificile cer măsuri dificile. Sunt multe lucruri, momente și timpuri în care și pentru care am apelat la Dumnezeu. Mie nu mi-a fost nici rușine, nici jenă și nu am venit cu promisiuni în fața Lui. Am auzit mereu de oameni care spuneau ceva de genul: Doamne, dacă îmi dai asta eu fac asta...
eu nu am făcut așa. Eu întotdeauna m-am prezentat în fața lui Dumnezeu ca în fața celui mai bun amic al meu, exact așa cum sunt. Acel amic la care apelezi fie pentru o bucată de pâine, fie pentru o îmbrățișare, fie pentru bani, fie pentru a-i povesti fleacuri.

Dacă am avut nevoie de bani i-am zis direct: Doamne am nevoie de bani, nu am de unde să îi iau dar știu că Tu poți.
Dacă am avut nevoie de orice altceva i-am zis.

Dumnezeu ascultă, dragilor. Are El urechile Lui speciale și când cineva îl strigă El aude.

După cum spuneam mai sus, Dumnezeu vorbește, așadar răspunsurile sale le-am văzut în multe moduri.

Ca de exmplu, cel cu banii. Banii au ajuns :)
Nu, nu au picat din cer și nici nu au fost o avere. Nu au venit toți odată, au venit pe rând de la oameni. Dar, Dumnezeu a răspuns. El a răspuns cu pot, doar ai răbdare că la momentul potrivit vei avea.

Dumnezeu vorbește prin semne. Nu știu dacă ați încercat, dar eu am pus semne și mi-a răspuns.

Dumnezeu vorbește prin cuvinte, cuvinte care pot fi găsite în Biblie, poezii, cântece, articole, biserici sau pur și simplu cuvintele pot fi găsite în gura unui trecător de pe stradă și uneori chiar în tine.

Dumnezeu vorbește și prin fapte.

Nu cred că v-am convins...dar nici nu trebuie să o fac, doar că de curând am văzut cum El mi-a ascultat rugăciunile și cum mi-a răspuns exact la întrebările mele și mi-a dat și resursele necesare și totul, și nu am putut să vă las doar cu articole în care scriam că Dumnezeu tace, pentru că Dumnezeu răspunde și vorbește și meritați să vă spun asta.

Așadar, nu mă credeți, nu e nevoie, dar încercați, îndrăzniți la El și poate vă veți convinge.

P.S. E nevoie de un gram de credință și o dorință curată. 

10 comments:

  1. Cred ca Dumnezeu vorbeste oriunde numai in biserici nu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depinde despre ce biserici vorbim, eu am fost pana acum in biserici de multe ori in care l-am simtit pe Dumnezeu, si in care am simtit ca predica din acea zi a fost scrisa special pentru mine :)

      Delete
  2. Mă bucur să te regăsesc bulgăraşule , tot mai plin de Lumină!
    Am citit cu interes şi-mi place. Să ai un an plin de LUMINĂ,draga mea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ai revenit pe la mine, Elena!
      Ma bucur ca iti place, un an plin de lumina si bucurii iti doresc!

      Delete
  3. Cand intru pe blogul tau, ma incarc de ganduri pozitive.Dumnezeu vorbeste prin oameni, prin acei oameni care ne ajuta cand totul in jurul nostru e negru.Pupici!

    ReplyDelete
  4. Dumnezeu ne iubeşte şi ştie ce este mai bun şi mai de folos pentru noi. Eu mă las în voia Lui, să-mi ghideze el paşii, că m-am săturat să o dau tot prin bălţi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cand te lasi in voia Lui totul este asa cum trebuie sa fie...

      Delete
  5. oooooooo! vorbeste, da! si isi tine toate promisiunile! :)

    ReplyDelete