Versetul zilei

Monday, June 27, 2011

Pagina din jurnal...



Nu pot descrie ce simt acum, poate ca ma schimb odata cu trecerea timpului si nu-mi dau seama. Schimbarea, e ceva normal, dar am impresia ca la mine e exact invers. Raman pe ganduri, toate evenimentele ce se intampla  in viata mea  par ca  vor sa-mi spuna ceva, dar ce?

Moarte, falsitate, iubire si iertare, dar in acelasi timp dezamagire si totusi dragoste...
Sunt acum un spectator in propriul meu rol si nu stiu cum sa actionez, doar gandesc; de fapt gandurile mele o cam iau razna pentru ca nu gasesc logica la ceea ce se intampla pe nicaieri.Nu ma intreb cine sunt eu, am gasit raspunsul la aceasta intrebare, dar ma intreb incotro  ma indrept? Spre nicaieri?

De fapt, de ce scriu? Nu stiu de ce, poate ca am vrut sa-mi asez gandurile pe undeva ca sa le pot gasi peste ani.As tot scrie, pentru ca asa ma descurc eu cel mai  bine la povestile sufletului meu, in scris, insa  acum pare ca nu mai am cuvinte, desi undeva sufletul  imi tot sopteste, mai scrie...

8 comments:

  1. ganduri ratacite pe net:)

    Stiu cum e cand vrei sa scrii, insa nu iti gasesti cuvintele si totul ti se pare o prostie...
    Dar sa stii ca in orice postarea de-a ta, orice ai zice, se ascunde un sfat bun, o crampeie de speranta. Asta apreciez eu la postarile tale!:]

    ReplyDelete
  2. Lavinia,cu timpul ai sa gasesti raspunsuri la toate aceste intrebari.Asa e viata...timpul este cel mai bun medicament. Te sarut cu drag.

    ReplyDelete
  3. Lavinia,
    este normal sa te simti asa, schimbarea vine si nu tot timpul ne dam seama ca toate aceste sentimente au un scop care in final o sa ne faca mai puternici, este destul de greu sa te desprinzi probabil de vechea Lavinia, dar trebuie sa o accepti ,si sa faci cu mana trecutului, desigur ca partile tale bune vor ramane pentru ca tu esti o persoana deosebita, trebuie sa vezi si beneficile pe care o sa le ai in urma aceasta,gandeste-te asa: un suflet merge pe o cale si in evolutia sa spirituala odata ce a pornit nu are voie sa se intoarca desi este greu... totul este asa cum trebuie sa fie, asculta mesajele sufletului tau, pentru ca el atunci sufera cand noi nu il ascultam. te imbratisez cu drag!

    ReplyDelete
  4. Frumos! Mai scrie! Scrie pentru suflet, ca sa stii cine esti!

    ReplyDelete
  5. nici eu nu stiu de ce scriu , dar stiu ca dupa fiecare postare ma simt bine !

    ReplyDelete
  6. Scumpa mea,m`ai ametit.Sa nu te mai prind ca lasi blogu asta:-w!
    >:D<

    ReplyDelete
  7. asculta-ti sufletul si scrie in continuare.

    ReplyDelete
  8. fa doar ce-ti spune inima draga mea! Postarile tale vor fi mereu o lectie de viata pentru fiecare! Esti spectator in propriul tau rol, asa ni se intampla tuturor, mai devreme sau mai tarziu. Lasa timpul sa treaca, Dumnezeu are planuri mari cu tine, Lavinia! Doar Dumnezeu stie ce iti va rezerva viitorul, tu doar continua sa lupti si sa crezi in visurile si idealurile tale.

    O zi minunata iti doresc! Zambeste!
    Te pup.

    ReplyDelete