Versetul zilei

Sunday, August 12, 2012

Ce vrea Dumnezeu de la mine?

Ţi-ai pus vreodată această întrebare? Şi dacă da, ai primit răspuns la ea?
La ce te gândeşti când priveşti cerul? Eu mă gândesc la Creator, mă gândesc că dincolo de nori am un Tată care veghează asupra mea; un Tată care mă iubeşte şi e plin de răbdare şi de bunătate.În fiecare zi are grijă de mine şi îmi dă mai mult decât gândesc şi cer eu.El ştie exact de ce am nevoie.

Vezi tu, Dumnezeu îţi ascultă cererile şi ştie ce vrei tu de la El, dar tu ştii ce vrea El de la tine? Când oamenii îţi fac un serviciu vor ceva la schimb, poate bani sau altele, când Dumnezeu face ceva pentru tine (şi face asta mereu) nu-ţi cere nimic la schimb.Dumnezeu face totul pentru că ai preţ în ochii Lui şi te iubeşte. Dragostea Lui este necondiţionată.
Şi totuşi ce vrea Dumnezeu de la tine? 
El nu are nevoie de banii tăi sau de orice ai avea tu să îi dai. Dumnezeu doreşte ca tu să îi răspunzi cu iubire, să-ţi deschizi inima înaintea Lui. Dumnezeu doreşte ca tu să realizezi că El este şi Tatăl tău şi că a venit vremea să te împaci cu El!

20 comments:

  1. Dumnezeu e Tatăl meu care îmi poartă de grijă.

    ReplyDelete
  2. Dumnezeu inseamna iubire , iar iubirea inseamna Dumnezeu. Am fost facuti din iubirea Lui iar noi trebuie sa-i multumim prin iubire.

    ReplyDelete
  3. Asa este ,ai scris atat de frumos ... eu mereu am crezut ca pentru fiecare are o misiune ce trebuie sa o indeplineasca! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. si eu cred acelasi lucru :)

      Delete
    2. evident ca fiecare avem misiunea de a invata sa iubim si sa-i ajutam si pe ceilalti ,nu exista misiuni speciale lumesti,alegem noi ...misiunea este aceeasi pt toti : sa iubim

      Delete
  4. Prea frumos, prea adevarat! :X Cata dreptate ai prin ce ai scris si ma bucur ca ai evidentiat acest lucru important. :X

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc, ma bucur ca iti place, sper sa te si ajute.

      Delete
  5. Nu mi-am pus această întrebare,dar îmi tu mi-ai dat răspunsul..acum:)

    ReplyDelete
  6. Frumoasa postarea, ce vrea El de la mine nu stiu exact, nici ce vreau eu de la mine nu stiu... un lucru sigur insa stiu, nu vrea sa traiesc in intuneric si nici eu nu vreau asta, El e lumina. O saptamana faina sa ai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. daca nu vrei sa traiesti in intuneric atunci mergi mereu dupa Lumina,

      Delete
  7. M-am intrebat ..dar pt mine este o intrebare fara raspuns. Ca multe altele

    ReplyDelete
    Replies
    1. la asta sigur vei gasi raspuns, daca nu acum, mai tarziu.

      Delete
  8. Uneori nu prea ne iubim noi.. eu cu Dumnezeu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esti sigura? Pentru ca Dumnezeu nu inceteaza sa te iubeasca

      Delete
    2. Dumnezeu = Tot Ceea Ce Este.Astfel Dumnezeu nu vrea nimic de la tine pentru ca deja "are"/ este TOTUL (sau poate ti-e mai usor de acceptat asta: Dumnezeu vrea cu adevărat ceea ce tu vrei cu adevărat - nimic altceva şi nimic
      în plus).
      "TU te afli in centrul a tot ceea ce este. A lipsit un singur lucru in ce priveste modul in care il percepi pe Dumnezeu. TU. TU esti ceea ce lipsea.
      Nu-L vom găsi pe Dumnezeu, atâta timp cât noi suntem separaţi.
      Pentru că, primul pas în a descoperi că noi nu suntem separaţi de Dumnezeu este atunci când descoperim că noi nu suntem separaţi unul de celălalt. Şi, până când nu ştim şi nu ne dăm seama că toţi suntem Unul, nu putem şti şi nu ne putem da seama că noi şi Dumnezeu suntem Unul.

      Delete