Versetul zilei

Tuesday, December 14, 2010

Josh iubea Craciunul!

In inima unui orasel din Anglia, intr-o casuta saracacioasa locuia un copil, un baietel pe nume Josh.Josh era un copil al nimanui, parintii lui murisera intr-un accident , exact intr-un an de Craciun, acesta era si motivul pentru care Josh ura Craciunul.Pentru el Craciunul era o zi ca oricare alta in care se chinuia sa nu inghete de frig si sa caute ceva de mancare.El nu astepta si nici nu primea niciodata ceva frumos de Craciun.Desi avea doar 8 ani era insa un copil foarte istet iar parintii lui il invatasera chiar sa citeasca si sa scrie.
Intr-o zi, pe cand vantul batea cu putere afara, se auzi un bocanit puternic in usa, iar cand Josh merse sa vada cine era, gasi in fata casutei in zapada, un cadou imens.Mare i-a fost mirarea cand a vazut cutia rosie impachetata frumos, stand acolo si asteptand parca, ca el sa o deschida.
Era pentru prima oara de la accidentul parintilor, cand copilul primea si el un cadou.Fara sa stea prea mult pe ganduri Josh deshise cadoul si cateva lacrimi din ochii lui s-au rostogolit usor la pamant. In cadou a gasit un ursulet mare maro de plus, un pachetel cu mancare, niste dulciuri si o felicitare pe care scria asa : "Copilul Meu,te iubesc si iti port de grija in fiecare zi, nu-ti fie teama, mama si tatal tau sunt aici langa Mine, si in curand te vei revedea cu ei, nu-ti fie teama am fost, sunt si voi fi intotdeauna langa tine, cu drag Tatal tau, Dumnezeu".
Inima ii batea cu putere, ceva ciudat se petrecea in inima lui, simtea ca Cineva il iubeste.Josh nu a aflat niciodata cine a adus cadoul si a bocanit la usa pe acel frig, in acel Craciun dar acum Josh, iubea Craciunul.

9 comments:

  1. Cat de emotionanta si frumoasa postarea ta :* Probabil ca era Isus,cel care a adus acel pachet in fata usii si a facut din nou o minune asa cum face mereu:)

    ReplyDelete
  2. multumesc dream>:D<:* probabil era:)

    ReplyDelete
  3. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://super-bingometropolis.info ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://super-bingometropolis.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Super Bingo Metropolis, multumesc.

    Doriti sa faceti link exchange cu http://digitvonline.info ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://www.digitvonline.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Tv Online, multumesc.

    Astept raspuns.

    ReplyDelete
  4. Wow, cat de emotionanta si superba postarea ta! >:D< :* Felicitari, mereu ma uimesti cu fiecare noua postare :*

    ReplyDelete
  5. foarte frumoasa poveste. Domnul sa te binecuvinteze
    p.s gata!:D am postat "filmul vietii mele" sper sa-ti fie si tie de mare folos... gbu

    ReplyDelete
  6. desi am scris atat de mult....totusi este doar o faramitura lucruri mult mai mari, mai socante...sau intamplat nu iti stiu viata dar incredete in El va veni vremea candtotul se va schimba si Dumnezeu iti va da tot ceeia ce ai nevoie...(partea spiritula este cea mai importanta) poi Domnul are planul sau,cine stie!nimic nu este la intamplare!

    ReplyDelete
  7. Multumesc mult de tot, nici nu stii cat de bine ma faci sa ma simt cand citesc ce imi scrii >:D<

    ReplyDelete
  8. Imi place foarte mult cum scri >:D<

    ReplyDelete