Versetul zilei

Wednesday, December 8, 2010

Planetele danseaza la porunca Ta!

Ascultam o melodie care spune asa: " Planetele danseaza la porunca Ta!", si m-am gandit! :)
Daca pana si planetele, luna, stelele si soarele il slujesc noi ce ar trebuie sa facem? Florile de pe camp, si randunelele primavara vestesc maretia Lui, si il lauda pe Tata atat de frumos.Toamna, pana si frunzele il asculta, iar iarna, El in bunatatea Lui, ne trimite fulgii de zapada, sa ne bucuram de ei, si sa ne amintim ca se apropie vremea sarbatorilor, ziua de nastere a lui Isus Hristos, Regele nostru! Revenind, daca toate aceste mici creaturi neobservate ii dau slava , atunci noi care suntem copiii Lui, noi cei carora  ne-a dat viata , cei pe care i-a salvat ce ar trebuie sa facem? Oare nu ar trebui sa il laudam si noi? Sa ii multumim, in primul rand pentru ca ne-a dat dreptul sa ne numim copii ai Sai?  "Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu!" 1Ioan 3:1
Haideti sa strigam de bucurie, caci avem un Tata sus in cer care ne iubeste, ne intareste si ne pazeste clipa de clipa ! Dumnezeu a fost cu tine in ziua cand tu te-ai nascut, a fost cu tine pe strada, a fost cu tine mereu, si ti-a vorbit prin ploaia si vantul de afara. Prin fosnaitul unei frunze, El iti soptea ca te iubeste enorm, asa cum  nimeni nu te-a iubit niciodata .Lauda-l astazi, te provoc sa-L lauzi astazi! Ce spui accepti provocarea?:)

9 comments:

  1. sigur da!
    -nu numai, provocare ci, o datorie de onoare pentru iubirea-I măreaţă îl voi lăuda întreaga-mi viaţă!

    ReplyDelete
  2. multumesc otilia, dar de ce nu pot sa vad blogul tau? nu ma lasa sa intru.

    ReplyDelete
  3. Da, merita sa-L laudam neincetat! Cum sa nu-L laud azi, cand inca a mai lasat o zi cu soare pentru mine, desi iarna si-a intrat in drepturi? Il laudam si noi impreuna cu tine!

    ReplyDelete
  4. ma uit in zare si vad
    pe cer pasari calatoare
    ce striga-n zborul lor
    Dumnezeu e minunat!
    munti si oceane am survolat
    prin mii de locuri am umblat
    si un singur lucru am invatat
    ca Dumnezeu e minunat!

    ReplyDelete
  5. Multumesc, Lavinia. Frumoasa postarea. Doamne-ajuta!

    ReplyDelete