Versetul zilei

Saturday, December 4, 2010

Dumnezeu te iubeste!

Sa incep? Cu ce sa incep? Mi se pare ca incetul cu incetul ideile mele dispar, cuvintele fug.Dar apare Cineva, ma prinde de mana si imi spune in soapta "scrie!"  sa scriu? ce sa scriu? nu vezi ca n-am idei?  "scrie!". 
Ei bine, incep prin a-ti spune ca astazi oricine ai fi, mesajul lui Dumnezeu este special pentru tine.Dumnezeu te iubeste!Te iubeste mai mult decat iti poti tu imagina.Probabil ai mai auzit aceste cuvinte, cum la fel ai mai auzit ca El a murit pe o cruce rastignit pentru pacatele tale, ca tu un pacatos sa poti sa fii salvat.Ai auzit  si de maretia pe care El a pregatit-o in cer pentru tine?

Pentru ca tu , copilul Lui sa iti petreci vesnicia alaturi de El?  Te-ai gandit tu vreodata unde te duc toate faptele tale? Te-ai gandit tu ce se va intampla cu sufletul tau dupa ce vei muri? Ai auzit poate si de cat de ingrozitor e iadul, unde focul si pucioasa ard vesnic? Cu siguranta ai facut tu niste fapte bune si te-ai gandit ca nu esti atat de rau ca vecinul de langa tine sau ca nu stiu care prieten sau ca un criminal.Dar te-ai gandit tu vreodata ca nu cu oamenii de langa tine trebuie sa te compari ci cu Isus, care a fost cu adevarat un exmplu cat a trait pe pamant si nu numai?Te-ai intrebat vreodata pentru ce traiesti?

Cine esti tu? Incotro mergi? Daca nu, e timpul acum sa te opresti si sa alegi  unde vrei sa iti petreci vesnicia, cu Isus, in stralucirea cerului sau cu satan, acolo jos in flacari?
Imagineaza-ti un cerc, fara inceput , fara sfarsit...vesnicia,nu are niciodata un sfarsit, gandeste-te bine!

8 comments:

  1. Ce frumos ai scris! :X crede-ma, pe tine te apreciaza foarte mult Dumnezeu, pentru tot ce scrii, pentru toate sfaturile si invataturile tale pe care le scrii, ni le transmiti tuturor. Dumnezeu te iubeste, iti este recunoscator, te apreciaza mai mult ca pe oricine altcineva! :) >:D< :*

    ReplyDelete
  2. e frumos bravo scumpa..)))ori unde3 nai fi sa stii ca dumnezeu te iubeshte ..)uimitor)))

    ReplyDelete
  3. este superb noul look al blogului tau :* >:D<

    ReplyDelete
  4. frumos ca de obicei! cuvinte simple dar care pun pe ganduri. poi sincer de la postarea ta a plecat totul...(cu poezia:d) eram si eu intr-o stare de cercetare si cand am citit si postarea ta nush... mia venit sa scriu despre starea in care ma aflu. si uite ca a iesit ceva de folos si altora:)

    ReplyDelete
  5. nu chiar mereu :)) vine judecata :P deci :-??atunci e alegerea aripi sau cornite :D

    ReplyDelete
  6. Dumnezeu te iubeste, frumos postul :)

    ReplyDelete
  7. Minunat postul!
    Si tu scri foarte frumos:)

    ReplyDelete
  8. Bella: multumesc pentru cuvintele tale, dar Dumneze ne iubeste pe toti la fel >:D<:* inclusiv pe tine:)

    Carolina: multumesc,asa este , Dumnezeu te iubeste, orinde te-ai afla, oricine ai fi.

    Florea: judecata va veni, dar noi trebuie sa alegem acum de partea cui vrem sa fim nu atunci, atunci va fi prea tarziu.

    Florin: multumesc.

    Alissu: multumesc:D

    ReplyDelete