Versetul zilei

Sunday, January 2, 2011

File din jurnal...

     Doamne,
 Astazi vreau sa te rog ceva special, ceva ce nu ti-am mai cerut niciodata pana acum.As vrea ca sa ma lasi sa stau aici, in acest jurnal de vorba cu Tine.Astazi vreau ca in loc sa vorbesc cu o foaie de hartie ce nici macar nu poate sa ma auda , sa  vorbesc cu Tine , caci Tu nu numai ca ma asculti dar imi si raspunzi.
Sper ca durerea din sufletul meu va trece repede si ca in curand ma voi putea bucura iar ca inainte si mai sper ca vei fi aici de fiecare data cand  voi avea nevoie ca Tu sa ma prinzi de mana si sa pasesti pe drumul vietii alaturi de mine...Oh, dar Doamne, as vrea totusi ca in fiecare clipa sa fii langa mine si sa imi conduci pasii pe carare pentru ca fara Tine cad adeseori si cateodata nu mai am nici macar putina putere ca sa ma ridic.Astazi soarele mi-a zambit printre norii de afara si  mi-ai dat putina bucurie prin el, deci iti multumesc.
In incheiere Tata vreau doar sa te rog sa binecuvintezi persoana care citeste acum aceaste cuvinte si sa conduci si pasii ei spre calea Ta, ce duce inspre cer. 
                                                                 Semnat: copilul Tau.
P.S: Nu uita ca te iubesc Isuse si ca am in fiecare secunda din viata nevoie de Tine, iti multumesc pentru aceasta zi frumoasa, te rog sa ramai in continuare cu mine.

7 comments:

  1. El e în toate răbdător şi-n toate ne însoţeşte!
    cu prietenie, ana sofian

    ReplyDelete
  2. Ce frumos...Fie ca in noul an sa ai numai ganduri curate, ca acesta, La multi ani!!!

    ReplyDelete
  3. ~Ana, asa este :)
    ~Anilei , multumesc la multi ani si tie.
    ~buffy, e frumos verestul.El mereu va fi cu mine:)

    ReplyDelete
  4. "esti cu mine mereu si orice ar veni in bratul Tau voi fi, esti cu mine mereu":d Domnul sa te binecuvinteze si pe tine

    ReplyDelete
  5. si El te iubeste si va fi in fiecare secunda cu tine si te va ajuta doar incredete in El

    ReplyDelete
  6. Ce frumos. Nu am cuvinte...ai talent

    ReplyDelete