Versetul zilei

Friday, March 9, 2012

Momente...

În viaţă sunt momente în care te simţi bine, eşti plin de încredere şi de optimism dar sunt şi momente în care te simţi singur, dat la o parte şi fără nici o speranţă de viitor.Cred că fiecare a avut măcar un moment în care a stat de vorba cu el însuşi şi s-a întrebat ce vrea de la viaţa, de ce trăieşte, încotro se va duce după ce va muri?Cu siguranţă mulţi au anumite principii după care se ghidează şi mulţi nu, dar astăzi vreau doar să vă pun o întrebare: Aveţi nevoie de o schimbare? Poate cu timpul v-aţi lăsat duşi de val şi aţi uitat cine sunteţi sau poate de unde aţi plecat şi care este graniţa de care nu ar fi trebuit sa treceţi, unde vreţi să ajungeţi? Poate cu timpul v-aţi pierdut pe voi cei reali, cei care sunteţi, care eraţi cândva.Nu vreţi să vă regăsiţi?

21 comments:

  1. Cu siguranta ca am avut multe astfel de momente...si inca am...si inca voi mai avea:) Asta e natura omului, sa se intrebe mereu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca intotdeauna vom avea momente d-astea !!
      Gasim un raspuns, apar alte intrebari !

      Delete
  2. Cred ca fiecare om are nevoie de schimbare. Poate in fiecare zi, poate mai rar, dar schimbarea este ceva bine venit, ceva necesar. Schimbarile majore, insa, se fac la timpul lor si fiecare dintre noi stie cand vine vremea pentru asa ceva. Tindem catre mai bine, mai mult si-ar fi si pacat sa n-o facem.
    Cat despre granite... Ei bine, granitele ni le impunem singuri in functie de caracterul nostru, de preceptele morale dupa care ne desfasuram viata. Eu as spune ca pentru mine nu exista granite, daca simt ca trebuie sa le trec. Cum simti... Acolo incep si se termina impunerile.
    Oricum, traim... Si-ar fi placut s-o facem cat mai intens, sa nu ratam nimic din ceea ce ne-am dori sa experimentam.

    ReplyDelete
  3. Da...mai ales in perioada adolescentei iti cauti locul in societate, te intrebi cine esti, te intrebi daca ai reactionat sau nu bine in unele situatii, pur si simplu e o perioada a schimbarilor. Si eu am destul de des astfel de momente, uneori simt ca viata e atat de frumoasa iar uneori parca toate sunt impotriva ta. Uff...dar invat sa imi controlez aceste momente de intristare :)

    ReplyDelete
  4. Eu incerc sa ma regasesc si cred ca reusesc.

    ReplyDelete
  5. pentru tine ->
    http://e-ulala.blogspot.com/2012/03/thanks.html

    ReplyDelete
  6. Foarte frumos articolul . Eu am nevoie de o schimbare ...in bine.Totdeauna toti avem nevoie de o schimbare in bine .Am anumite principii dupa care ma ghidez si care pana in prezent m-au ajutat foarte mult . Iar de regasit nu vreau sa ma regasesc . Acel ,,eu din trecut" trebuie sa ramana doar in trecut , ,,l-am abandonat cu succes" si nu vreau sa fac nici-o reintoarcere catre vechiul eu .
    Frumoasa fotografia de la profil !

    Iti urez numai bine si o primavara minunata !

    ReplyDelete
  7. eu nu cred ca m-am pierdut inca :)

    ReplyDelete
  8. Cu toții avem astfel de momente,și e și normal.De multe ori suntem debusolați și influențați de ceea ce ne înconjoară și e omenesc.Când sunt tristă mereu mă gândesc la schimbări,chiar dacă motivul care mi-a provocat starea nu sunt eu,ci cei din jur.Cu toate acestea nu am uitat niciodată de unde am plecat,chiar dacă timpul trece foarte repede și face schimbări majore,am rămas aceiași EU.Cum spune și @crisego ..așa e natura omului,mereu un mister și plină de schimbări . :)

    ReplyDelete
  9. dar ne pierdem si ne regasim mereu...asta pentru ca oamenii traiesc in valuri :)

    ReplyDelete
  10. nu exista om sa nu aibe momente dinacestea..

    ReplyDelete
  11. Esti prea talentata sa te rezumi doar la un blog, te rog incearca sa scrii o carte !

    ReplyDelete
  12. Cred că fiecare avem nevoie de o schimbare;fiecare suntem prinşi în astfel de obstacole...Însă viaţa ne rezervă şi lucruri bune!
    După cum spunea profesoara mea de religie: 'cum primim lucrurile bune,aşa să le primim şi pe cele rele.'

    Îmi place mult cum ai scris!!

    ReplyDelete
  13. Mie mi se pare că aceste momente vin şi pelacă de la o oră la alta..sunt schimbătoare momentele..

    ReplyDelete
  14. Tu, cea de azi, ești diferită de cea de acum o săptămână, tot așa cum tu, cea de peste un an, vei fi diferită de ceea ce ești acum. Liantul dintre stări este dat de amintiri...
    So: mergi înainte!

    ReplyDelete
  15. Cu siguranta vrem sa ne regasim,dar nu e asa usor.

    ReplyDelete
  16. eu nu am uitat cine am fost, dar nu stiu cine sunt di care-i rostul meu...cine stie cand imi voi gasi calea....

    ReplyDelete