Versetul zilei

Sunday, September 23, 2012

Puterea de a mai ierta...

De ce să nu recunoaştem că de multe ori ne este greu să cerem iertare însă şi mai greu ne este să iertăm. Iertarea ar putea fi unul dintre capitolele dificile din viaţa unui om dar prin care fiecare a trecut măcar o dată. 
Orice persoană are nevoie să fie iertată pentru că fie că vrem sau nu de multe ori greşim chiar şi faţă de persoanele dragi. Însă ce se întâmplă atunci când am iertat de atâtea ori aceeaşi persoană încât spunem că nu se mai poate? Cred că aici este nevoie de puterea de a mai ierta care se poate lua din dragoste. 
Haideţi să nu mai fim răutăcioşi cu cei pe care îi iubim, să ne amintim că de multe ori şi noi am greşit faţă de unul sau altul şi poate că ni s-au mai acordat şanse fără ca măcar să le fi meritat. Să nu ne fie greu să mai iertăm, să mai lăsăm de la noi pentru că persoanele pe care le iubim rămân de prea puţine ori pentru totdeauna lângă noi...

9 comments:

  1. putem ierta, dar nu putem uita...

    ReplyDelete
  2. Ce bine zici ! De multe ori trebuie sa lasam de noi si sa trecem cu vederea , sa fim mai ,,delasatori" de inima si sa-i iertam pe cei din jurul nostru !

    ReplyDelete
  3. Putem ierta, dar nu la nesfarsit :))

    ReplyDelete
  4. Pot ierta, sa fiu iertat nu am pretentia, multi ce o fac superficial mai devreme sau mai tarziu rabufnesc. Cu cat ai mai putini prieteni, cu atat e mai bine:)

    ReplyDelete
  5. Cred ca Iona are dreptate.
    Oricum e foarte adevarat ce ai scris si ma regasesc.:*

    ReplyDelete
  6. Chiar daca iertam,niciodata nu vom mai avea aceasi incredere in persoana respectiva.

    ReplyDelete
  7. iertarea e doar mana in mana cu iubirea...una fara cealalta nu exista.

    ReplyDelete
  8. Un bun crestin iarta mereu. Cu toate ca oamenii se schimba foarte greu.

    ReplyDelete
  9. Adevărul este că trebuie să iertăm pentru a fi iertaţi.

    ReplyDelete