Versetul zilei

Friday, February 5, 2016

Sunteți speciali

Sursă imagine: http://the-blue-mockingbird.tumblr.com/

Ziua de astăzi aproape a trecut și poate nu a fost cum v-ați așteptat să fie. Poate soarele nu a răsărit pe cer iar afară a fost frig. Poate v-ați făcut nervi așteptând să vină autobuzul ca să puteți circula prin oraș sau poate ați stat flămânzi toată ziua.
Poate că astăzi nu s-a oprit nimeni lângă voi să vă zâmbească și să vă adreseze o vorbă bună. Poate v-ați gândit la ziua de azi și ați spus că e o zi pierdută. 

În puținul timp ce a mai rămas din ziua de azi aș vrea să vă adresez niște cuvinte. 

Știu că v-am mai spus-o cândva, dar, sunteți speciali, și meritați să vi se reamintească asta. Sunteți speciali pentru efortul pe care îl depuneți zi de zi pentru cei din jurul vostru. Știu că toți aveți pe undeva prin apropiere o persoană pentru care faceți lucruri, iar asta vă face speciali.
Știu că azi ați luptat pentru problemele care vă umbresc viața. Știu că ați oftat, ați tras o gură mare de aer în piept și ați încercat să rămâneți puternici, pentru asta suneți speciali!

Știu că pe cerul unora dintre voi astăzi au fost fulgere și tunete. Știu că ploaia v-a udat până și ultima fărâmă de speranță și v-a făcut să vă îndoiți, dar ați rămas în picioare, iar asta vă face speciali.
Știu că astăzi ați avut măcar un zâmbet pe față, cu toate că poate acel zâmbet a răsărit de undeva de printre lacrimi, știu că sunteți speciali!

Aveți atât de multe de oferit. Sunteți niște oameni minunați, chiar dacă nu vă cunosc, chiar dacă unora vă știu doar numele, sunt sigură de ceea ce spun. Sunt sigură că în voi zace ceva prețios. 
Meritați să fiți apreciați, iubiți și respectați. 

Încetați să vă mai zbateți, încetați să mai fiți triști. Și eu am fost ca voi. Am avut câteva zile în care am plâns și am fost deprimată și nu am rezolvat nimic. Problemele mele sunt tot acolo. Lacrimile mele nu le-au schimbat. Tristețea mea nu a mișcat nici măcar cu un deget zidul ce mi-a stat în față. Așa că haideți să lăsăm îngrijorarea deoparte, haideți să zâmbim, să ne bucurăm din orice putem, să fim mulțumiți de ceea ce avem și să nu încetăm niciodată să sperăm că într-o zi va fi mai bine, într-o zi dorințele ni se vor împlini.

Voi sunteți speciali pentru că aveți un suflet mare, pentru că în ciuda tuturor obstacolelor ce v-au stat în cale, voi sunteți niște învingători, dar mai presus de toate voi sunteți speciali pentru că îl aveți ca Tată pe însuși Regele, Dumnezeu, iar asta vă face mai mult decât speciali, asta vă face prinți și prințese, moștenitori ai împărăției lui Dumnezeu.

Am primit un filmuleț de la cineva, ce mi-a înseninat ziua, așa că m-am gândit să îl împărtășesc și cu voi.

https://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao

7 comments:

  1. Cata nevoie am avut de cuvintele astea... Domnul sa te binecuvanteze, Lavi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să-ți amintești mereu cât ești de specială! Amin. Dumnezeu să te binecuvânteze și pe tine! :)

      Delete
  2. Ți-am mai spus eu că ce faci tu e important :P Dovada stă mai sus :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să zicem că am avut inpirație, cineva mi-a trimis filmulețul de mai sus și așa au luat naștere cuvintele...
      :P

      Delete
    2. Ți-am spus asta înainte de postarea asta :))

      Delete