Versetul zilei

Saturday, February 6, 2016

Vreau o îmbrățișare mare de la Dumnezeu

Sursă imagine: http://www.deviantart.com/

Când ești căzut la pământ iar ochii îți lăcrimează, Dumnezeu e acolo, îți șterge lacrimile și plânge alături de tine.
Niciodată, dar absolut niciodată nu vei fi singur în suferință!

De multe ori când suntem în necazuri vederea ni se încețoșează, lacrimile ne inundă și sufletul nu doar ochii, și avem impresia că nimeni nu ne înțelege durerea și că suntem singuri. Sigur că se spune că Dumnezeu e acolo, dar este ușor să spui asta, însă când ești la pământ căci picioarele nu te mai țin, când sufletul îți este zdrențuit și plin de amărăciune, când zâmbetul tău e dispărut undeva în infinit și orice ai face nu îl mai poți aduce înapoi, e mai greu de crezut că Dumnezeu e acolo.

De câte ori în tăcere, printre lacrimi și suspine nu ai strgat: Unde ești Doamne, acum când Te chem? Doamne, eu nu mai pot, doar fă ceva!

În bezna nopții liniștea s-a așternut mai mult ca niciodată. Dumnezeu tace. Oare ne aude Dumnezeu? Și dacă da, de ce tace la suspinele noastre?

Dumnezeu tace, dar de multe ori Dumneze plânge cu noi. Noi suntem comoara Lui de preț, El vrea să ne vadă fericiți. În zbuciumul ce ne cuprinde și în toată furtuna ce se dă în noi, Dumnezeu e acolo. Nu îl vedem, nu îl auzim, dar El ne șterge lacrimile. ”Copilul Meu iubit, sunt aici! ” ne zice Dumnezeu, ”Ai încredere în Mine! Îți voi șterge lacrimile, te voi strânge la pieptul Meu.”

Una dintre cele mai mare dorințe ale mele pentru când îl voi vedea pe Dumnezeu e să mă strângă în brațe. Vreau o îmbrățișare mare de la Dumnezeu, vreau să simt brațele lui de Tată.
De gândul acesta m-am izbit de multe ori, dar acum cât am scris aceste rânduri mi-am dat seama că Dumnezeu m-a îmbrățișat deja de atâtea ori.

16 comments:

  1. Frumoase gânduri!
    O duminică frumoasă îți doresc,Lavinia!
    O îmbrățișare caldă de la mine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc!

      O duminică frumoasă îți dorec și eu, te îmbrățișez!

      Delete
  2. Când trupul,sufletul si duhul omului,sunt zdrobite de tot,atunci Duhul lui Dumnezeu se odihneste peste noi.
    Stefan,în timp ce era lapidat,se ruga pentru cei ce-l împroscau cu pietre si a exclamat;"...Iata vad cerurile deschise si pe Fiul omului stînd in picioare înaintea lui Dumnezeu."
    Cînd oferi dragoste,când daruiesti cu generozitate,tot ce Dumnezeu a sadit mai nobil in fiinta ta,sa nu astepti laude si aprecieri de la cei din jur,ci de la Dumnezeu de la miliardele de locuitori ai cerului,de la Hristos Isus,care sta "in picioare" la dreapta Tatalui mijlocind si plângând âmpreuna cu noi,toti cei ce asteptam unirea definitiva cu El,devenind Una cu El,devenind parte al trupului Sau "BISERICA" spirituala,îmbatata de iubirea Lui.(vezi Cânt.Cântarilor.)
    https://www.youtube.com/watch?v=Uk7oKGypo0Y

    ReplyDelete
  3. Draga Lavinia.
    Nu te multumi doar cu îmbratisari rare,succesive,abandoneaza-ti fiinta integral în bratele Lui,atunci vei trai experienta cerului,viata si fericirea eterna,te vei umple de dragostea autentica si valorile ei,si vei fi tu însati,un izvor al dragostei sfinte,din care cei apropiati vor bea,îsi vor stâmpara setea si vor slavi pe Dumnezeu.
    ttps://www.youtube.com/watch?v=bkQwC9QdDTc
    Binecuvîntari ceresti.

    ReplyDelete
  4. Lavinia,draga mea.Astazi,Tatal nostru te-a luat in bratele Sale,si te iubeste,cum tu nu poti întelege.Esti o tînara frumoasa si inteligenta.Marturisesc despre tine cuvintele scrise pe acest blog.Nimic nu e la voia întîmplarii,ci totul este sub controlul Lui prin puterea dragostei Duhului Sfânt,care cerceteaza cele mai adînci secrete ale gîndurilor inimii noastre,si care mîngîie sufletele zdrobite de dorul Sau,care asteapta metamorfozarea (transformarea) acestui trup muritor,într-o noua faptura,duhovniceasca,eterna,nascuta din apa si Duh,care poate trai AICI si ACUM,în Împaratia lui Dumnezeu,în DUH si ADEVAR.
    Te îndemn,cu toata dragostea pe care Tatal ceresc,prin harul Sau m-a binecuvîntat din belsug,pazesteti sufletul mai mult ca orice.
    Cuvintele exprimate fonic sau scrise,sunt VESMINTELE SUFLETULUI.NU-TI "dezbraca" prea mult sufletul de aceste "vesminte" pe Facebook,pe blog,ori pe alte surse de socializare pentru a nu ti se vedea prea mult "goliciunea" sufleteasca,iar mai tîrziu sa-ti produca rusine si regrete,ce ar putea sa-ti afecteze sanataea psihica si fizica.
    Fii rezervata,închide-te în "odaita" ta,si toate tainele tale spunele DOAR TATALUI CERESC,care te iubeste,te cunoaste,si-ti pregateste în taina o viata FERICITA.
    Ti-o spun ca un tata pamîntesc,o spun si copiilor mei,si nepotilor,iar de vor asculta vor trai o vesnica fericire autentica.
    Ti-o spune un "rob a lui Hristos",care a trecut prin toate talazurile acestei vieti,experimentînd chiar si lanturile închisorilor comuniste.
    Te port in suflet ,în rugaciunile mele,si-L rog pe Tatal meu,sa te pazeasca de cel rau ,pe tine,sufletul tau si pe toti cei dragi tie.
    Stiu ca El ma asculta,si te rog din suflet asculta ma copila mea ca sa fii FERICITA si sa traiesti multa vreme pe pamînt.
    Cu toata dragostea sfînta în Hrisos.
    Iosif C.
    Un rob netrebnic.

    ReplyDelete
  5. P.S...Iar cînd Dumnezeu,Tatal,îti va umple "vasul" de iubirea Sa sfînta,ofera-o semenilor tai,fara a astepta ceva în schimb,nici chiar recunostinta.
    "Arunca-ti pâinnea pe ape,si dupa multa vreme,o vei gasi iarasi."
    "Ferice de cei cu inima curata caci ei vor vedea pe Dumnezeu."
    https://www.youtube.com/watch?v=eI8WNLUWsn0
    Fii binecuvântata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc pentru gânduri și pentru grijă, cred că nu știu unde trebuie să mă opresc în a spune ce simt și unde trebuie să continui...

      Mulțumesc pentru rugăciune, Dumnezeu să vă răsplătească.

      Fiți binecuvântat! :)

      Delete
  6. Când avem impresia că Dumnezeu a plecat de la noi și ne-a părăsit, de fapt El este lângă noi. Așteaptă să deschidem ochii și să-L vedem. De fapt nu El s-a depărtat ci noi ne-am îndepărtat de El. Însă nici atunci nu ne lasă de izbeliște :)

    ReplyDelete
  7. Si eu abia astept sa vina imparatia lui Hristos si sa nu mai fie lacrimi nici suferinta si Hristos sa imi aline sufletul si sa ne aduca pacea, linsitea si iubirea!
    Pentru ca ma confrunt cu multe probleme cand sunt in mijlocul supararilor am gandit ca Dumnezeu nu ma ajuta, dar dupa ce trece furtuna vad ca Dumnezeu a fost mereu alaturi de mine.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    ReplyDelete
  8. Pana atunci, o imbratisare virtuala de la mine :)

    ReplyDelete
  9. Mi-ai adus aminte de un verset din Apocalipsa: ”Și Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii lor.” Mă impresionează de câte ori îl citesc. Îți dai seama, Însuși Dumnezeu ne va șterge odată toate lacrimile, indiferent cât de mult am plâns pe pământ! Nu e asta o mare încurajare pentru noi? :)

    ReplyDelete