Versetul zilei

Sunday, February 26, 2012

O lumină...

Se vede parcă o lumină ,e capăt de tunel  şi mă îndrept timid spre ea, să o contopesc cu mine tare mult mi-aş dori, pentru că azi nu este timp de întuneric şi nici de lume rea.Azi nu este timp pentru dezamăgire şi nici pentru negativism, azi este timp numai pentru bucurie şi raze de soare. Vremea îmi surâde, îmi surâd şi eu şi-ncep să mă gândesc, de unde atâta rău? Doar bine azi vreau ca să primesc şi de ce aş permite lumii să mă agaţe de răutatea ei? De ce să tac şi să nu cânt? De ce să nu mă simt copil când asta sunt?
Şi oamenii mari şi sumbri ar putea să zămbească, dar ei nu vor, ei se adâncesc prea mult în gânduri şi probleme si uite aşa se duc, luând amarul dupa ei oriunde-n lume.
Se vede parcă  o lumină, e capăt de tunel, e o rază de soare şi-mi spune :" bună dimineaţa, sunt eu, tot clipa cea de ieri , doar că astăzi vreau să mă trăieşti altfel!"

19 comments:

  1. .. Dreptate mare ai .. adulti tin in ei orice .. pe cand copii spun ..si zambesc

    ReplyDelete
  2. asa trebuie, sa pui piciorul in prag :D

    ReplyDelete
  3. Mie imi place cum suna "O raza de soare" .. ;x

    ReplyDelete
  4. Oamenii nu mai au puterea de a zambi fiindca uita de esentialul vietii. Acest esential este acoperit de reziduurile din viata reala , care ne ocupa timpul si care ne face sa uitam anumite lucruri .

    ReplyDelete
  5. Ştiam că aici găsesc ceva frumos.

    ReplyDelete
  6. Foarte frumoasă poza!
    Duminică plăcută îți doresc!
    Te pup.

    ReplyDelete
  7. Ai dreptate, oamenii nu reusesc sa se bucure de fiecare clipa caci regreta prea mult trecutul ori viseaza prea mult la viitor!
    Carpe diem! :)

    ReplyDelete
  8. Luminita aceea eu o numesc SPERANTA :)

    ReplyDelete
  9. Mda , oamenii nu mai pot zambi din cauza greutatilor vietii si mai stiu eu ce necazuri au , pe cand copii zambesc si cand sunt in pericol , pentru ca stiu ca cineva ii va ajuta :D

    ReplyDelete
  10. frumoase ganduri...putina lume in ziua de azi mai gandeste pozitiv si reuseste sa aiba un zambet. de obicei se simt toti impovarati de rutina zilnica si probleme.

    ReplyDelete
  11. oamenii mari se gandesc ce ii asteapta ziua de maine , altii se gandesc ce sa puna pe masa la copii lor , pe cand noi suntem copii , vrem sa fim rasfatati ..:)

    ReplyDelete
  12. Ce mare dreptate ai...de fapt ca de obicei...

    ReplyDelete
  13. Iata un text optimist, mi-a cazut bine!
    Bucurii, iti doresc!

    ReplyDelete