Versetul zilei

Saturday, February 20, 2016

Bărbaților, vă respectăm și vă iubim

Sursă imagine: http://www.deviantart.com/

Bărbaților le-aș spune că nu trebuie să fie puternici tot timpul, nu trebuie să se ascundă sub masca rațiunii și să lase sentimentele deoparte. Uneori e bine să simți chiar și durerea. Poți să plângi și să suferi, asta nu te va face mai puțin bărbat.
Un bărbat adevărat mai și plânge câteodată, a plânge înseamnă a arăta că ai o inimă, că simți. Știu că porți totul în spate, și vrei să fii puternic, dar ai grijă să-ți amintești din când în când că ești doar un om.

Bărbaților le-aș spune că sunt deja respectați.

Vă respectăm și vă iubim pentru toate gesturile frumoase pe care le faceți. Pentru că ne credeți frumoase și ne încurajați atunci când suntem la pământ, pentru că sunteți niște prieteni, iubiți, soți, frați și fii atât de minunați. Pentru că dacă ați putea ați purta toate durerile noastre și ne-ați da luna de pe cer.

Vă respectăm și vă iubim pentru zâmbetul și privirea cu care ne surprindeți uneori. Pentru că ne faceți să ne simțim iubite, în siguranță și frumoase. Pentru că alături de voi noi suntem niște boboci care înfloresc.

Vă respectăm și vă iubim pentru zilele în care ne faceți să zâmbim. În voi există atât de multă căldură și dragoste. Voi aveți un suflet mare. Ne dați încredere zi de zi doar pentru că sunteți lângă noi.
Sunteți minunați pentru că iubiți fiecare părticică din noi, pentru că știți cum să fiți alături de copiii voștri și să le spuneți o vorbă bună.

Vă respectăm și vă iubim visele și faptul că gândiți enorm de mult. Știu că vă gândiți la toate, că țineți în voi și adunați multe, știu că a-ți face totul ca să ne ștergeți lacrimile și ca să ne știți fericite.

Bărbaților le-aș spune că sunt oameni cu caracter. Că nu au nevoie de aroganță, de un trup care să atragă sau de vorbe aruncate în vânt. Ne place că unii dintre voi sunt mai timizi, mai retrași, da ne place și de voi, nu trebuie să fiți toți la fel. Aveți personalități diferite, dar nici noi nu suntem la fel așa-i?

Zâmbiți și luați aminte la ce vă spun, vă iubim pentru inima mare pe care o aveți dar mai presus de toate vă iubim pentru că sunteți rolul creației lui Dumnezeu, copii ai cerului!

15 comments:

  1. Știi că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică. Și să știi că legat de faptul că ne iubiți, noi nu putem să rămânem indiferenți munților de dragoste care se revarsă asupra noastră. Deci cumva totul este reciproc :P

    ReplyDelete
  2. Minunat concentrat totul! :)Dumnealui e un norocos :)

    ReplyDelete
  3. Chiar zilele trecute dezbateam acelasi subiect :) Bine spus. Imi place ca acum vine spus si din perspectiva unei fete.

    http://tabloulvietii.blogspot.com/2016/02/barbatul-forta-bruta.html
    Poate arunci o privire si peste al meu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am trecut azi pe la articolul tău fără să știu că mi-ai lăsat comentariu :)).

      Delete
  4. Cam greu pentru bărbaţi "să lase garda jos". Ei nu ştiu că nu trebuie să fie tot timpul puternici, mai ales când o au pe femeia iubită alături, la bine şi la greu.

    Ei nu ştiu toate astea, de-aceea cred că le-ar prinde bine să citească articolul tău :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da așa este... dar ar putea totuși să o facă. :)

      Mă bucur și eu m-am gândit că le-ar prinde bine.

      Delete
  5. Daca si-ar bate joc de tine un curvar nenorocit fara caracter ,dar pe care tu il iubesti desi nu merita,l-ai mai iubi si respecta? Nu prea cred.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu înțeleg de unde frustrarea asta în aceste cuvinte, și de ce îmi sunt adresate mie. Eu am scos la iveală ceea ce e frumos în bărbați, care sunt oameni până la urmă. Dacă unii nu au inimă e problema lor.

      Delete
    2. P.S. Te contrazici, ori îl iubești ori nu-l poți iubi. Răspunsul meu, e probabil nu, sau da, până la urmă poți iubi un om care îți face rău dar asta ar fi o iubire cu suferință, un mediu toxic, cel mai bine ar fi să renunți, dacă ești prinsă într-o astfel de iubire...

      Delete