Versetul zilei

Saturday, October 22, 2011

Viata e corecta?

Nimeni nu a zis ca viata e corecta, atunci de ce ne asteptam sa fie ?  De ce ramanem dezamagiti atunci cand lucrurile nu se intampla dupa cum vrem noi?  De ce dam vina pe viata?  Viata nu este altceva decat ceea ce facem noi zilnic, de fapt viata este acea bataie de inima  ce ne ajuta sa ramanem vii. Noi suntem respunzatori pentru ceea ce facem, iar daca ni se intampla ceva rau atunci nu inseamna ca viata sau cei din jurul nostru sunt de vina.

Viata e corecta?  Raspunsul este in mod sigur nu, dar la ce va asteptati din moment ce nici macar noi nu suntem corecti?  Viata pe care o traim e cea care ne reprezinta. Traiesti o viata frumoasa, esti plin de iubire si de pace, inseamna ca asa esti si tu, dar daca traiesti o viata plina de nemultumire, de dezamagiri si lucruri rele atunci inseamna ca asa esti si tu.
Deci cum esti?

7 comments:

  1. nu , nu este egala..si este mai frumoasa cand te lupti pentru acel ceva..

    ReplyDelete
  2. Florea are dreptate,dar parca e frumos si cand mai primesti din cand in cand pe tava cate ceva

    ReplyDelete
  3. Poate că nu e viaţa corectă, dar e cu mult mai presus decât noi.

    ReplyDelete
  4. GABRIELA ..NU STIU CE SA SPUN UNEORI ASA ESTE..sincer daca ai totul gata..am avut totul gata..le multumesc parintilor..au fost zile cand a trebuit sa lupt pt acel ceva..dar stiu un lucru ..a fost mai satisfacator atunci cand am luptat..ti-o spun din propria experienta..

    ReplyDelete
  5. Viata e asa cum vrem noi.Daca noi vrem sa fie buna e,daca noi vrem sa fie rea,este rea.:|

    ReplyDelete
  6. hmmm, nu a spus nimeni ca e corecta, dar cand privim din pnct de vedere al CREDINTEI, e corecta...adica, daca tu te referi la ce se intampla cu noi, rau, incercari, greutati, atunci raspunsul meu este DA, este corecta, gandeste-te ca noi meritam mult mai mult rau tinand cont de cate pacate avem, cu toate ca stim ca nu e bine sa le facem, incercam sa ne gandim ca E BINE, NU E CHIAR ASA MARE LUCRU sa pacatuiesti, atunci Dumnezeu ne pedepseste, nu dupa cum am merita noi...asta e clar. Oricum, Chiar daca nu pare corecta, E PERFECTA pt ca Dumnezeu ne-a dat-o...Trebuie sa multumim pt orice, spunea IOV cand era in suferinta "DACA DA DUMNEZEU BINELE, SA NU PRIMIM SI RAUL?!?" Fii binecuvantata Lavy pt acest BLOG. Tine-o tot asa.

    ReplyDelete
  7. sunt de acord cu tine :)
    amin, si tu sa fii binecuvantat, iti multumesc pentru vizita!

    ReplyDelete